George Mihăiță, primele declarații despre noul sezon Clanul: „Cu dispute multe și cu noi provocări”

George Mihăiță, primele declarații despre noul sezon Clanul. Unul dintre cele mai apreciate și urmărite seriale românești este gata de a impresiona, din nou, telespectatorii. Sezonul 2 bate la ușă, iar unul dintre actorii principali a făcut dezvăluiri.

20 feb. 2023, 19:01
George Mihăiță, primele declarații despre noul sezon Clanul: „Cu dispute multe și cu noi provocări”
George Mihăiță, primele declarații despre noul sezon Clanul

George Mihăiță, primele declarații despre noul sezon Clanul. Actorul interpretat rolul lui Bebe Măcelaru în primul sezon, producție care va veni în curând cu un nou capitol plin de acțiune. „Tătuțu” oferă publcului câteva detalii din ceea ce se va vedea în sezonul 2.

Citește și: George Mihăiţă a vrut să-l cunoască pe Nuţu Cămătaru: „Să-l văd cum se poartă, cum se uită la tine”

George Mihăiță, primele declarații despre noul sezon Clanul

Ca în primul sezon. Cu dispute multe între poliție și clan, între clan și clan, cu iubire față de familie și cu noi provocări. Mă gândesc la Lia Bugnar și la Anghel Damian, cei care au scris aceste replici. Nu exista Bebe Măcelaru dacă nu existau cei doi. Faptul că există Bebe pe rețelele sociale înseamnă că foarte buni au fost cei care au scris replicile interpretate. I-am spus Liei Bugnar: «Lia, dragă, pentru prima oară de când fac meseria asta mi se spune des că sunt genial și vreau să îți spun că tu ești genială că ai scris asemenea rol».

Eu am mai interpretat, mai ales în teatru. Primul rol negativ l-am avut în filmul „Accident”, în regia lui Sergiu Nicolaescu. Unul care fura mașini și care voia să treacă granița. Apoi în „Poker” am jucat tot așa un interlop, în regia lui Tocilescu. Școala rolurilor negative am avut-o de-a lungul anilor. Nu mi-a fost greu.

Contează foarte mult echipa. Echipa de la Clanul îmi dă o stare de bine, de relaxare, nu văd priviri ascunse în jurul meu, ceea ce-i mare lucru. Oameni binevoitori. E adevărat că și tu ca actor trebuie să oferi echipei, la rândul tău, o stare de bine. 

Încerc și reușesc să conving prin ceea ce fac, prin interpretare, prin felul meu de a vorbi că am venit într-o familie. Clanul este o familie”, a declarat George Mihăiță, pentru Protv.ro.