George Simion anunţă ce va face cu primul salariu întreg de parlamentar: „Îl voi dona în proporţie de 90%”

Liderul partidului AUR a povestit amuzat că încă nu a luat un salariu întreg de parlamentar şi că, deşi există posibilitatea ca aleşii să-şi încaseze leafa pe card, majoritatea merg la casierie şi ridică remuneraţia în plic.

28 ian. 2021, 21:34
George Simion anunţă ce va face cu primul salariu întreg de parlamentar: „Îl voi dona în proporţie de 90%”

George Simion

a declarat că primul său salariu întreg de parlamentar îl va dona în proporţie de 90%, împărţit în două: jumătate pentru activistul de mediu Daniel Bodnar, un apropiat al său, iar cealaltă jumătate unui coleg, care a suferit la rândul său un accident.

„Nu am luat salariul de la parlament, pe 7 februarie voi lua salariul intreg si o sa-l dau pentru prietenul meu Daniel Bodnar, activistul de mediu care lupta pentru padurile Romaniei si pentru un alt coleg de-al meu, care a suferit si el un accident. Voi da 90% din salariu. Salariul se poate lua pe card, sau de la casierie, la plic. Intra in plic, ca am vazut ca se dau hartii de 500 de lei.”, a spus George Simion.

Pentru a putea fi transferat în Germania şi operat, Daniel Bodnar are nevoie de ajutor financiar, iar alături de el este şi preşedintele AUR, George Simion, care face apel la români să-l ajute pe activistul de mediu, pe care îl numeşte erou.

„Daniel Bodnar lupta pentru drepturile romanilor. A fost atacat in ultimele luni cu pietre, i s-a umblat la masina. Are nevoie de operatie in Germania, s-a batut cu mainile goale cu mafia lemnului. Am facut un apel la ministrul Bode sa permita deplasarea acestui tanar in Germania, pentru ca in spitalele de la noi, mori cu zile. Este evidenta complicitatea multora din statul roman cu mafia lemnului”, a spus Simion miercuri, în exclusivitate, la România TV.

George Simion: Nu voi candida la preşedinţie în anul 2024

Copreşedintele partidului AUR a declarat foarte sincer că nu este pregătit să candideze la preşedinţia României în 2024, chiar dacă formaţiunea politică pe care o conduce se bucură de un real succes în rândul românilor.

„Noi facem grupuri de expertiza pe fiecare domeniu si in felul asta ne triem oamenii pe care ii cooptam in partid. Nu cred ca inca e timpul sa candidez eu la presedintie. Noi avem doi ani ca sa scoatem expertii si sa lucram cu ei pentru binele Romaniei. Nu voi candida la presedintie in 2024. Cred ca avem oameni capabili care sa conduca aceasta tara. Un fost presedinte m-a facut vadimist semi-doct. Sa ma ierte Dumnezeu, dar pe langa ce am avut, vadimist e bine.”, a afirmat George Simion la Alephnews.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă îl atacă pe Marcel Ciolacu în scandalul otrăvirii Doinei Pană: „M-aş fi aşteptat ca liderii PSD să transmită un mesaj, dar Marcel Ciolacu nu a primit permisiune de la liberali”