George Simion (AUR) cere suspendarea lui Klaus Iohannis şi alegeri anticipate. „Nu vedem altă soluţie. Pe noi ne deranjează corupţia”

George Simion, copreşedintele AUR, a declarat, joi, în exclusivitate la România TV, că ia în calcul suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis şi declanşarea alegerilor anticipate. "Nu cred că putem rezista cu acest Guvern care continuă politicile Guvernelor trădătoare din ultimii 30 de ani", a spus deputatul AUR.

18 feb. 2021, 22:31
George Simion (AUR) cere suspendarea lui Klaus Iohannis şi alegeri anticipate. „Nu vedem altă soluţie. Pe noi ne deranjează corupţia”

George Simion a fost întrebat de Victor Ciutacu în cadrul emisiunii „Punctul Culminant” de la România TV despre continuarea protestelor în stradă dacă Parlamentul va stabili prin lege vaccinarea obligatorie împotriva COVID-19. Copreşedintele AUR nu a exclus nici suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

„Nu vom renunţa în nicio clipă la niciun mijloc paşnic, civilizat de a ne face auziţi. Nu cred că putem rezista cu acest Guvern care continuă politicile Guvernelor trădătoare din ultimii 30 de ani.

Ne gândim la faptul că acest preşedinte Klaus Iohannis trebuie să ne părăsească. Se poate iniţia suspendarea preşedintelui. Vedem mari nelinişti sociale”, a declarat George Simion, la România TV.

Deputatul AUR a spus că nu vede „altă soluţie decât alegerile anticipate cât mai repede” deoarece „acest Guvern nu are altă soluţie decât să împrumute la infinit ţara”.

De asemenea, George Simion a spus că exclude ca vaccinarea anti-COVID să devină obligatorie prin lege.

„Exclus. Suntem singura forţă politică care se împotriveşte vaccinării obligatorii. În ultimele luni ni s-a spus că vacinarea nu este obligatorie. Nu va fi condiţionată. După cum i-am spus şi domnului Vlad Voiculescu, una vorbim şi alta fumăm? Nu prea a înţeles. Nu prea a înţeles. Trebuia să-i spun tovarăşe Voiculescu: una vorbim şi alta fumăm?

Legea promovată şi anunţată inclusiv de domnul Ciolacu că va susţine vaccinarea obligatorie apare tam nesam în proiectul de buget. Justificarea bugetului Sănătaţii are la bază inclusiv vaccinarea obligatorie şi campanii de informare. Nu va fi obligatorie.

Vom lupta şi pentru cei care nu vor să se vaccineze. E dreptul lor constituţional”, a declarat liderul AUR.

Citeşte şi: George Simion şi-a donat salariul. Anunţul făcut de liderul AUR: Așa cum am promis, lună de lună! Fotografia care s-a viralizat pe internet!

Întrebat dacă s-a imunizat împotriva noului coronavirus, George Simion a explicat că încă nu s-a vaccinat.

„Da, sunt vaccinat din clasa întâi, a doua, a treia, cu acel pachet de bază. Nu mă voi vaccina cu acest vaccin coronavirus. Vedem că lucrurile evoluează. Am fost informaţi că am putea să ne vaccinăm preferenţial ca parlamentari cu vaccinul Astrazeneca”, a mai spus George Simion.

George Simion (AUR): „Se poate renunţa la starea de alertă”

„Cred eu că având în vedere numărul tot mai mic de cazuri raportate se poate renunţa la starea de alertă. Ni s-a prezentat la sesiunea comună o informare venită de la preşedintele Klaus Iohannis că e continuată starea de alertă. Trebuie continuată starea de alertă pentru a se face achiziţii fără licitaţie. Pe noi ne deranjează corupţia din timpul actualei stări de alertă”, a mai spus George Simion.

Citeşte şi: George Simion, dezvăluiri despre ascensiunea Dianei Şoşoacă: „Peia şi Tobă i-au spus că o vor face preşedintele ţării”. Avocata confirmă


loading...
Partenerii noștri