George Simion dă în judecată USR: Ei sunt extremişti. Au sărit calul cu aceste acuzaţii!

George Simion, co-preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, va da în judecată USR PLUS. Decizia a fost luată după ce reprezentanţii formaţiunii i-au numit extremişti.

30 mart. 2021, 22:27
George Simion dă în judecată USR: Ei sunt extremişti. Au sărit calul cu aceste acuzaţii!

George Simion dă în judecată USR. Acesta susţine că nu el a organizat protestele care au avut loc luni în ţară şi spune că extremiştii sunt de fapt cei de la USR.

George Simion dă în judecată USR: Ei sunt extremişti. Au sărit calul cu aceste acuzaţii!

„Ei sunt extremişti. (…) Cu siguranţă cei de la USR au sărit calul cu aceste acuzaţii şi îi vom trimite în instanţă şi pe domnul Alexandru Muraru. Pe motiv că ne-au făcut extremişti, defăimare.

Avem o problemă cu modalitatea în care a fost administrată această criză, în care s-au furat banii din sănătate, după cum se fură de 31 de ani banii românilor. În primul rând, am o problemă cu guvernul, indiferent de ce culoare e. Românii sunt singurii care suferă din cauza unor măsuri aberante. (…)Au îndrăznit să ne facă extremişti, ei sunt extremiştii, că pun în pericol sănătatea românilor. Nu e vorba doar de sănătatea fizică şi de actuala pandemie, mai sunt şi alte boli şi mai avem şi sănătatea mintală, nimeni nu se preocupă de ea. Se închid sălile de sport, se închid locurile unde românii pot face activităţi fizice, se închid şcolile şi românii nu au cu cine să îşi lase copiii

Am participat, în continuare membrii AUR vor participa la protestele din toată ţara, în funcţie de decizia proprie, este opţiunea de a lupta pentru libertate. Noi ne-am asumat să fim alături de români la aceste proteste nu organizăm, dar participăm. (…) Românii sunt îndreptăţiţi să iasă în stradă, este protestul lor, este protestul românilor simpl”, a afirmat Simion, la Parlament, potrivit Agerpres.

Copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, i-a răspuns prefectului Capitalei, Alin Stoica, după ce acesta din urmă a găsit AUR-ul vinovat pentru incidentele de aseară.

George Simion a declarat că protestul organizat de partidul AUR a avut ca loc de desfăşurare Piaţa Victoriei, iar după încheierea acestuia oamenii au plecat către case şi în acest context, în afara cadrului protestului, au apărut incidentele violente din zona Piaţa Unirii.

Citeşte şi: George Simion îi dă replica prefectului Capitalei, care a acuzat partidul AUR pentru manifestaţiile violente de luni seară: „Incidentele s-au desfăşurat în afara cadrului protestului”