George Simion: „Județul energiei se pregătește să moară, parazitat de mafia politică” VIDEO

Liderul AUR George Simion s-a deplasat joi la Târgu Jiu pentru a fi alături de mineri şi de alte categorii sociale cu probleme în pandemie.

11 mart. 2021, 22:34
George Simion: „Județul energiei se pregătește să moară, parazitat de mafia politică” VIDEO

Deputatul AUR George Simion a fost, în urmă cu puțin timp, în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, alături de protestatarii din CEO care speră la obținerea unei reduceri semnificative a vârstei de pensionare, printr-un proiect de lege care a trecut de Comisia Juridică.

George Simion (AUR) se opune vaccinării obligatorii şi restricţiilor. „Se încearcă amendarea celor care nu vor să îşi vaccineze copiii. Vedem nişte autorităţi slabe care nu ştiu decât să aibă apucături dictatoriale”

Discursul lui George Simion a fost pentru susținerea mineritului din Gorj și pentru aprobarea proiectului privind ieșirea mult mai devreme la pensie a minerilor și energeticienilor.  Protestatarii au avut o întâlnire și cu reprezentanții AUR la sediul organizației, anterior protestului.

În piață s-a ținut un moment de reculegere pentru salariații CEO morți în timpul serviciului, ori urmare a unor boli dobândite în câmpul muncii, și s-a strigat Unitate!

Încă un deces în CEO! Mașinist de la Cariera Roșia mort la ieșirea din schimbul trei

Bordei Constantin, în vârstă de 53 de ani, mașinist la Cariera Roșia a decedat ieri. Colegii de serviciu spun că acesta a murit dimineață după ce a venit din schimbul trei. Ar fi făcut un stop cardiac. Omul de loc din Drăguțești a revenit la domiciliu cu stări de rău, palpitații.

George Simion: „Noi vom fi în stradă, în prima linie. Îi rugăm pe cei de la PSD, haideţi şi dumneavoastră, treziţi-vă din somnul cel de moarte!” EXCLUSIV
Update: Surse din CEO susțin că salariatul a fost internat la Spitalul Târgu Cărbunești, urmare a infectării cu coronavirus. Salariatul de 53 de ani a murit că urmare a virusului având și alte comorbidități. Angajatul a fost internat în unitatea medicală pe 6 martie.

Acesta este al 45-lea deces în CEO din 2020 până în prezent. Angajații au murit în special de probleme cardiace, pulmonare și de Covid.

George Simion, protest pe Facebook pentru suspendarea vaccinării cu AstraZeneca

Suntem cobai? Cât ne costă aceste vaccinuri și cine răspunde în caz de deces sau complicații? Întrebări conspiraționiste sau normale?