George Simion, noi detalii despre mâncarea care va fi servită invitaţilor la nuntă. A mers personal să ia legumele

Pregătirile pentru nunta anului sunt în toi! Bisericuța construită special pentru cununia lui George Simion este aproape gata. Liderul AUR este acum la locația din județul Vâlcea pentru a pune la punct ultimele detalii. Invitaţii vor fi serviţi cu mâncare tradiţională, iar liderul AUR a mers personal să ia legumele.

24 aug. 2022, 16:52
George Simion, noi detalii despre mâncarea care va fi servită invitaţilor la nuntă. A mers personal să ia legumele

Ultimele zile de burlac pentru George Simion. Sâmbătă, 27 august, îşi va uni destinul cu aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu. Liderul AUR este de câteva zile în comuna Măciuca, unde se fac ultimele pregătiri pentru nuntă.

Invitaţii vor fi seviţi cu mâncăruri tradiţionale. După ce a fost criticat când a cerut ajutorul fanilor de pe Facebook pentru a găsi legume românilor necesare la propria petrecere de nuntă, deputatul AUR George Simion a anunţat tot pe Facebook că legumele care vor fi folosite la prepararea mâncării au fost luate din Dâmbovița, de la producători din Băleni și Lungulețu.

Citeşte şi: VIDEO: George Simion lansează ultima invitație românilor, înainte de nuntă. De unde pot fi procurate brățările pentru acces: „Darul este opțional” | EXCLUSIV

„Din toate ofertele pe care mi le-aţi propus pe Facebook, mi-e mai la îndemână şi e mai convenabil la preţ, să vin în Dâmboviţa, la Băleni şi Lunguleţu, şi să cumpăr de la producători”, a spus George Simion.

Citeşte şi: George Simion, la un pas să rămână fără cele două tone de brânză promise de Gigi Becali pentru nuntă. Declarațiile care l-au supărat pe patronul FCSB: „Așa a zis?!”

Bugetul disponibil pentru achiziţia legumelor a fost de 10.000 lei.

Zilele trecute, George Simion a făcut un apel la prietenii de pe Facebook pentru a pune pe masă şi nişte legume româneşti lângă brânza donată de Gigi Becali.

„Îmi trebuie:
– 300 kg ardei gras rosu
– 300 kg ardei gras verde
– 300 kg ardei gras galben
– ciuperci champinions mici 250 kg
– dovlecel 200 kg
– 200 kg ceapa roșie
– 250 kg ceapa galbena
– pătrunjel 50 kg
– marar 30 kg
– roșii 100 kg
– morcovi 250 kg”, a scris George Simion pe Facebook.

Citeşte şi: Oana Lovin, supărată că liderul AUR a uitat de ţară şi se ocupă de nuntă: „Ce mâncare tradiţional românească faci tu cu ciuperci champignions?”