Georgiana Lobonţ, anunţ surprinzător în plin scandal de divorţ. Reacţii dure ale fanilor!

Georgiana Lobonț a făcut un anunț surprinzător la doar câteva zile după ce soţul său, Rareș Ciciovan, a declarat că a decis să divorţeze de celebra interpretă de muzică de petrecere. Artista este mai fericită ca niciodată alături de tatăl copiilor săi!

19 ian. 2023, 17:34
Georgiana Lobonţ, anunţ surprinzător în plin scandal de divorţ. Reacţii dure ale fanilor!
Georgiana Lobonţ, anunţ surprinzător în plin scandal de divorţ. Reacţii dure ale fanilor!

Georgiana Lobonţ, anunţ surprinzător în plin scandal de divorţ. Artista şi soţul ei s-au distrat de minune în vacanţa din Maldive, iar acum urmează să se întoarcăînRomânia. În ciuda declarațiilor făcute de Rareș Ciciovan, care a anunțat că nu mai este cale de împăcare între el și mama copiilor săi și ar urma să se divorțeze, Georgiana Lobonț are planuri mari de viitor alături de soțul său.

Citeşte şi: Prima reacţie a Georgianei Lobonţ după ce s-a aflat că divorţează. Ce s-a întâmplat în Maldive înainte de ruptură

„Gata vacanța. Începem treaba foarte curând. O să anunț toate concertele noastre cu publicul atât din diaspora, cât și din țară. Data viitoare vom sta și pe altă insulă”, a scris Georgiana Lobonț pe Instagram, semn că nici vorbă de divorț între ea și Rareș Ciciovan.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie, ce se întâmplă cu divorţul dintre Georgiana Lobonţ şi Rareş: „Totul este bine, nu se desparte nimeni”

Fanii au reacşionat dur şi au acuzat-o pe artistă că este o persoană falsă. „După minciuna cu divorțul, să apară cântările. Să nu uiți să plătești și impozite pentru tot ce-ți intră în buzunar”, „Ție chiar nu ți-e rușine, chiar așa îți bați joc de atâta lume?”, „Penibilă, păcat, chiar te admiram!”, „Păcat de voi, chiar mi-ați fost dragi. Iubeam melodiile tale, dar să vă jucați așa cu familia voastră pentru niște bani și socrul tău mai e și preot”. „Foarte urat și din partea ei ca nu da un punct de vedere, e persoana publica trebuie sa-și asume! Sa nu spună chiar nimic, mai face si misto de public și pune poze cu el! Îmi plăcea de ea, dar atitudinea ei arata ca nu da doi bani pe fani”, sunt câteva dintre la adresa Georgianei Lobonț.