GEST EMOŢIONANT al tinerei operate de trei ori: Fata şi-a strâns mama de mână VIDEO

Momente dramatice pentru tânăra de 19 ani operată de trei ori după o greşeală medicală. Fata este în stare critică şi nu poate fi scoasă din coma indusă pentru că e prea slăbită. Totuşi, ea a avut puterea să deschidă ochii şi şi-a strâns mama de mână, informează România TV. Între timp, anchetatorii verifică etapă cu etapă modul în care a fost operată.

31 mart. 2014, 05:41
GEST EMOŢIONANT al tinerei operate de trei ori: Fata şi-a strâns mama de mână VIDEO

Fata de 19 ani se află la Terapie Intensivă de aproape o săptămână în comă indusă, şi asta pentru că organismul său este în continuare foarte slăbit. Rinichii şi ficatul i-au cedat, iar acum face dializă. Pentru că în urma operaţiilor a suferit o hemoragie puternică, i-au fost transfuzaţi 8 litri de sânge. Familia, prietenii şi rudele au donat sânge în aceste zile pentru a-i salva viaţa.

Cu toate acestea, fata a reuşit să deschidă ochii şi să îşi strângă mama de mână.

Aceasta a ajuns la spital cu o sarcină extrauterină, iar în urma unui tratament medicamentos a fost operată de trei ori într-o singură zi. Astfel, tânăra a ajuns în stare critică la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar familia fetei îl acuză pe medicul care s-a ocupat de ea de neglijenţă.

Ministerul Sănătăţii a cerut o anchetă în acest caz, iar cei care se ocupă de caz au făcut deja mai multe controale la maternitate, au ridicat fişele de observaţie ale pacientei şi protocoalele operatorii pe care le-au trimis către minister.

Citeşte şi MESAJ CUTREMURĂTOR al tatălui fetei operate de trei ori, la Iaşi: Sper într-o minune! VIDEO