Gest ŞOCANT făcut de o bunică: Femeia şi-a băgat NEPOŢICA într-o tavă, la cuptor, cu garnitură de CARTOFI FOTO

O femeie din America a reuşit să şocheze pe reţelele de socializare după ce a postat mai multe fotografii cu nepoata sa pe care a băgat-o în cuptor, legată la gură, cu garnitură de cartofi. Imaginile au atras atenţia autorităţilor care au deschis o anchetă.

13 aug. 2014, 18:20

Jackie Sheaks, o bunică din Ohio, a creat isterie pe internet după ce gestul său a devenit viral. Astfel, în glumă, ea şi-a legat nepoţica, pe care a primită în grijă de la fiica sa, cu bandă adezivă la gură, ca apoi să o pună într-o tavă alături de cartofi, dând impresia că urmează să o pună la copt în cuptor, potrivit Daily Mail.

 Citeşte şi Imagini care au şocat lumea: Viaţa unei fetiţe de DOI ANI alături de părinţii ei, dependenţi de DROGURI FOTO

Cu toate că bătrânei i s-a părut glumă bună şi a postat imaginile pe internet, autorităţile nu au văzut partea amuzantă şi a deschis o anchetă, acuzând-o pe femeie că nu poate să crească un copil. Chiar şi aşa, în momentul în care a primit vizita autorităţilor, Jackie Sheaks a susţinut că nu este o persoană rea şi că nu ar fi în stare să-i facă vreun rău fetiţei încercând să explică că fata se află pe mâini bune şi nu va fi gătită niciodată la cuptor.

Citeşte şi VIDEO: Bunicuţă de 78 de ani, pentru prima oară în roller coaster