Gest şocant la metrou! Ce a putut face un tânăr în plină pandemie de coronavirus VIDEO

Gest şocant al unui tânăr din Belgia într-un vagon de metrou. Acesta şi-a lins degetele, iar ulterior le-a frecat de bara de susţinere. Tot momentul a fost filmat de către un pasager din vagon.

RomaniaTV.net
12 mart. 2020, 07:33
Gest şocant la metrou! Ce a putut face un tânăr în plină pandemie de coronavirus VIDEO

Tânărul şi-a scos masca de protecţia, şi-a lins degetele, apoi le-a şters de bară. Momentul a fost filmat de către un alt călător, care a postat înregistrarea pe reţelele de socializare. 

Citeşte şi: Cum se transmite coronavirusul în metrou, autobuz sau tramvai! Trăieşte 30 de minute şi rezistă patru zile

Potrivit The Independent, după acest gest, bărbatul a fost arestat de poliție.

Autoritatea de transport din Belgia a transmis că individul era băut și că garnitura de metrou respectivă a fost retrasă din circulație, pentru a fi dezinfectată.

„Bărbatul aflat în stare de ebrietate a fost arestat de poliție și serviciile noastre de securitate. Trenul în cauză a fost restras din uz și dezinfectat”, a anunțat autoritatea de transport. „Mulțumim pentru mesaj. Trenurile noastre sunt curățate zilnic”, a mai transmis compania.

 

Până în acest moment, în Belgia au fost confirmate 314 cazuri de coronavirus, 3 decese, iar o persoană a fost vindecată şi externată. Un pacient în vârstă de 90 de ani a murit în Belgia din cauza infectării cu noul coronavirus, primul deces din această ţară asociat cu epidemia de COVID-19, au anunţat miercuri autorităţile.