Gest superb pentru Simona Halep din partea organizatorilor turneului Australian Open după meciul cu Lauren Davis

Simona Halep şi-a consumat şi ultimul strop de energie în maratonul de tenis din turul al treilea de la Australian Open (4-6, 6-4, 15-13), după 3 ore şi 45 de minute. Disputa dintre Simona Halep şi Lauren Davis a intrat în istoria Australian Open, egalând cel mai lung meci din istorie la feminin din punct de vedere al numărului de game-uri (48). După partida de sâmbătă, Halep a decis să îşi anuleze antrenamentul programat duminică pentru a dedica mai mult timp refacerii, scrie Mediafax.

RomaniaTV.net
20 ian. 2018, 14:51

Meciul Simona Halep – Lauren Davis 4-6, 6-4, 15-13 le-a oferit motive mândrie şi organizatorilor de la Australian Open. În această dimineaţă, din respect pentru efortul depus Halep, contul de Twitter al competiţiei şi-a actualizat fotografia de copertă: Halep le-a luat faţa tuturor.

Simona Halep şi Lauren Davis au oferit un adevărat „thriller” la Australian Open. Un maraton de tenis, de 3 ore şi 45 de minute, închieiat după un efort fantastic al ambelor sportive, care a impresionat o lume întreagă. În consecinţă, chiar dacă nu este la fel de populară precum Federer, Djokovic sau Şarapova, Halep apărut pe coverul contului de Twitter al Australian Open.

Halep a câştigat cu inima o dispută în care a salvat trei mingi consecutive de meci, egalând cel mai lung meci din istoria turneului de la Melbourne în privinţa numărului de game-uri, la feminin (48).

Constănţeanca, liderul mondial, o va întâlni pe Naomi Osaka (Japonia, 72 WTA) în optimile de finală ale competiţiei de la Antipozi.