Gestul lui Dan Şucu nu l-a convins pe un fost mare fotbalist al României. „El nu dă parizer nici la câine!”

Dan Șucu, acționarul majoritar al celor de la Rapid, a stârnit controverse după ce a luat masa alături de suporteri în drumul spre meciul cu Universitatea Craiova. Imaginile cu milionarul servind masa pe capota unei maşini au fost comentate de Basarab Panduru, care a ridicat semne de întrebare cu privire la gestul acestuia.

02 apr. 2024, 13:39
Gestul lui Dan Şucu nu l-a convins pe un fost mare fotbalist al României. „El nu dă parizer nici la câine!”
Gestul lui Dan Şucu nu l-a convins pe un fost mare fotbalist al României. "El nu dă parizer nici la câine!"

Gestul lui Dan Şucu nu l-a convins pe un fost mare fotbalist al României. Basarab Panduru nu a fost impresionat de gestul lui Dan Șucu și a sugerat că acesta ar putea avea un plan ascuns, posibil legat de implicarea în politică. Comentând despre posibilitatea ca gestul să fie o formă de reclamă sau o mișcare de imagine, fostul internaţional român şi-a exprimat îndoiala că milionarul ar fi un om care să ofere parizer chiar și unui câine!

„Nu mă miră asta cu parizerul, că au mâncat. Dacă e reclamă? Poate să îl ducă mintea! Nu ştim dacă nu a făcut, că poate sa îl ducă mintea să cumpere ceva, să facă parizer cu cineva şi să făcă reclamă. E om de afaceri. Nu ştiu în viitor ce vrea. El mănâncă parizer? Eu cred că nici la câine nu dă el parizer. Eu cred că el ceva vrea. Pe mine m-ar mira să nu vrea ceva… Ceva mai mult decât primar! Eu cred că el ştie ce face”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Citeşte şi: Dan Şucu, dat în judecată de Andrei Păunescu. Scandal imens în Giuleşti, de la ce a pornit războiul

În același context, comentatorul Bogdan Cosmescu a adăugat că gestul lui Dan Șucu ar putea fi perceput greșit de către suporteri și ar putea afecta relația dintre aceștia și conducerea echipei. Comentatroul TV a făcut referire la experiența lui George Copos și a avertizat că o apropiere excesivă între patron și galerie poate avea repercusiuni negative asupra echipei.

„Eu cred că nu a procedat bine. Aşa făcea şi George Copos la început, apoi când se strică atmsofera ce înjurături primeşte… Băieţii ăştia o să creadă că sunt egali cu Dan Şucu şi e posibil să nu meargă lucrurile. George Copos a făcut-o pe Rapid campionaă după zeci de ani, iar lucrurile nu au mai mers. Eu mă duceam la stadion şi ce înjurături erau pe capul lui… Un patron de club trebuie să păstreze o oarecare distanţă de galerie, aşa cred. După meciul cu FCSB aş fi jurat că Rapid e noua campioană, dar ce s-a întâmplat în primele două etape este inexplicabil”, a spus Bogdan Cosmescu.

Citeşte şi: Gigi Becali, mesaj acid pentru Dan Șucu: „Dacă îi dau la căpățână, îl dezmeticesc! Să se bată până le-o ieși sângele”