Gheorghe Dincă, bun de plată după ce a depus plângere legată de condiţiile din penitenciar

Gheorghe Dincă trebuie să plătească cheltuieli judiciare, după ce a depus o plângere legată de condiţiile din penitenciar iar judecătorii i-au respins solicitarea. 

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 08:47
Gheorghe Dincă, bun de plată după ce a depus plângere legată de condiţiile din penitenciar

Judecătorii din Craiova au respins plângerea lui Gheorghe Dincă referitoate la regimul de detenţie. Decizia magistraţilor era previzibilă, deoarece regimul de detenţie se stabileşte după ce un inculpat este condamnat la închisoare în mod defintiv, iar Gheorghe Dincă se află încă în arest preventiv, potrivit antena3.

Familie Luizei Melencu a depus o nouă cerere la Curtea de Apel Craiova prin care solicită strămutarea dosarului la Tribunalul Olt.

Gheorghe Dincă declara în luna septembrie în fața magistraților că nu el le-a omorât pe fete. Mai mult, acesta susţinea că a fost bătut și obligat de polițiști să își asume crimele.

Tot în luna septembrie, la ultimul termen în dosarul privind dispariţia fetelor, Dincă a izbucnit în plâns în fața mamei Luizei Melencu.

Citeşte şi Mărturia cutremurătoare a mamei Alexandrei Măceşanu: Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi şi încurajează traficanţii!