Gheorghe Dincă rămâne în arest pentru încă 30 de zile. Judecătorii au prelungit joi mandatul monstrului de la Caracal

Magistraţii Tribunalului București au decis, joi, să prelungească mandatul de arest pentru Gheorghe Dincă, acuzat de răpirea şi uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu. Mandatul emis anterior expira în 24 octombrie, iar judecătorii au decis prelungirea lui cu încă 30 de zile. 

17 oct. 2019, 11:22
Gheorghe Dincă rămâne în arest pentru încă 30 de zile. Judecătorii au prelungit joi mandatul monstrului de la Caracal

Gheorghe Dincă este de acord cu prelungirea arestului preventiv, care s-a discutat joi la Tribunalul București deoarece își asumă faptele pe care a spus că le-a săvârșit, anunța avocatul acestuia, Claudiu Lascoschi, înainte de a intra în sala de tribunal.

Citeşte şi Avocatul lui Gheorghe Dincă anunţă finalul dosarului Caracal: În circa o lună ar trebui trimis în judecată, altfel ar putea fi ELIBERAT

L-am întrebat ce poziție procesuală va avea în raport de propunere de arestare. A spus că este de acord cu ea, indiscutabil, nici nu a vrut să discute de altceva. L-am întrebat dacă e sigur şi mi-a răspuns: Sigur că-s sigur„, a spus Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a fost arestat la sfârşitul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Joi, magistraţii au decis prelungirea mandatului său cu încă 30 de zile, după cum a anunţat avocatul lui Dincă. „Da este adevărat. S-a judecat propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive. Aşteptăm soluţia care urmează a fi pronunţată. Ghoerghe Dincă s-a declarat de acord cu aceasta măsura. Îşi asumă faptele, este normal să procedeze în acest mod din punctul lui de vedere„, a spus Claudiu Lascoschi.


loading...