Gheorghe Dincă nu s-a mai confruntat cu complicele său. Ştefan Risipiţeanu şi-a recunoscut faptele UPDATE

Gheorghe Dincă nu a mai stat față în față cu partenerul său de orori. Complicele monstrului a recunoscut în faţa anchetatorilor că a violat-o pe Luiza. 

11 dec. 2019, 08:10
Gheorghe Dincă  nu s-a mai confruntat cu complicele său. Ştefan Risipiţeanu şi-a recunoscut faptele UPDATE

UPDATE: Avocatul familiei Melencu susține că marturisirile lui Ștefan Risipiceanu, cu privire la violarea Luizei, nu pot fi luate de bune. Pop susține că Risipițeanu nu le-a spus anchetatorilor că a făcut sex cu Luiza. „A recunoscut foarte greu. Nu se înțelegea dacă e Luiza sau nu. A bâjbâit, se vedea că avea lecția învățată și spune la fel ca și Dincă. Nu se știe dacă vorbea de Alexandra. Risipițeanu susține că el nu a exercitat violență asupra Luizei, fata l-a bătut, ca și cum ar fi o victimă, el venind de bună voie la un sex la care fusese invitat de Dincă. El nu a spus efectiv că da, era Luiza. S-a pus una din multele variante.”, a declarat Tonel Pop în exclusivitate la România TV.

UPDATE: Ștefan Risipițeanu, bărbatul acuzat de DIICOT că ar fi fost complicele lui Gheorghe Dincă, și ar fi violat-o pe Luiza Melencu și-ar fi recunoscut faptele, anunță România TV.

UPDATE: „Fane Risipiceanu urmează să mai fie audiat încă o dată şi, în funcţie de declaraţia pe care o va da, de recunoaştere sau nu, se va proceda sau nu la o confruntare. Dacă el ar recunoaşte comiterea infracţiunii de care este acuzat, ar fi inutilă o confruntare între cei doi. Gheorghe Dincă nu are nicio obiecţie pe acest aspect. Doar Risipiceanu să vrea”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, la România TV.

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu au ajuns în urmă cu puțin timp la DIICOT pentru a face noi declarații în fața anchetatorilor. Acestea ar putea fi ultimele declarații pe care cei doi bărbați care au violat-o pe Luiza Melencu o vor face la DIICOT. Până la finele acestei luni dosarul va fi trimis în judecată. Cei doi vor sta astăzi față în față, în condițiile în care Dincă îl acuză pe Risipițeanu de participare la viol, însă Risipițeanu neagă. Recent, Dincă a oferit detalii monstruoase despre modul în care el și Risipițeanu au violat-o pe Luiza Melencu.

Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, a ajuns miercuri la sediul DIICOT unde va avea loc confruntarea dintre clientul acestuia și Ștefan Risipițeanu. Lascoschi a dezvăluit că marea confruntare dintre cei doi are loc după ce Ștefan Risipițeanu a negat fapta de viol. El a precizat că există probe biologice „foarte puternice” care îl incriminează pe Risipițeanu.

 

„Fane susține că este nevinovat și nu are cum să-l acuze de ceva. Nu știu ce susținea Fane. El (c.n. Risipițeanu) neagă că ar fi comis fapta de viol. El (c.n. Dincă) și-a menținut declarația și acum prin confruntare o să vedem ce va ieși. (…) Știți că declarația lui Dincă este în acest sens. Alți complici nu.”, a spus avocatul lui Dincă.

Întrebat ce probe sunt care să-l acuze pe Risipițeanu, în afara declarațiilor lui Dincă, avocatul acestuia a răspuns: „Sunt probe biologice. Eu știam demult că există, doar că nu se stabilise despre cine era vorba. Deci probele erau demult, dar trebuia să se stabilească științific. Deci este declarația lui Dincă și probele biologice care sunt foarte puternice”.


loading...