Gheorghe Dincă, supus unor investigaţii medicale şi dus la detectorul de minciuni

Publicat: Miercuri, 14 August 2019 15:11 // Actualizat: Miercuri, 14 August 2019 15:11 // Sursa: romaniatv.net

După trei săptămâni de la arestarea lui în dosarul de la Caracal, Gheorghe Dincă va ajunge şi la detectorul de minciuni. Ba chiar mai mult, Dincă va fi supus şi unor investigaţii medicale, potrivit România TV.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu, rămâne după gratii. Magistraţii Tribunalului Olt au decis să-i prelungească mandatul de arestare preventivă cu încă 30 de zile.

Între timp continuă perchezițiile la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. Anchetatorii pregătesc terenul pentru a fi scanat cu aparatul care poate vedea oase în pâmânt.

Tot miercuri, DIICOT a anunţat că expertiza medico-legală făcută de Institutul Național de Medicină Legală a aratat că fragmentele de oase îngropate de Gheorghe Dincă în liziera de lângă Caracal aparțin unei tinere cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceșeanu.

"Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe”, precizează DIICOT.

DIICOT preciza, în 6 august, că în cenuşa găsită la liziera de pe traseul Călăraşi-Bucureşti, loc indicat de inculpatul Gheorghe Dincă, au fost identificate fragmente osoase şi dinţi care, potrivit medicilor legişti, ar fi de natură umană.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, declara, în 5 august, că anchetatorii au găsit, în pădurea de lângă Caracal, fragmente osoase arse şi cenunşă, care erau într-un sac şi care vor fi analizate. Potrivit acesteia, Gheorghe Dincă susţine că a ucis-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii şi că rămăşiţele îi aparţin acesteia.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8074
RON
26 Feb
noapte 7 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H