Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, are coronavirus. Reacţia liderului PNL

Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, a fost infectat cu noul coronavirus (COVID-19). Liderul liberal a aflat marţi seara că a fost diagnosticat cu boala infecţioasă, după ce testul a ieşit pozitiv.

RomaniaTV.net
25 mart. 2020, 05:45
Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, are coronavirus. Reacţia liderului PNL

Gheorghe Flutur se afla în autoizolare la domiciliu, după ce în ultimele zile a avut mai multe ședințe la care au participat și persoane care au fost ulterior diagnosticate cu noul coronavirus, scrie Monitorul de Suceava.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a fost internat marţi seara la Spitalul Județean de Urgențe din Suceava, unde va urma tratamentul prescris de medici.

Mesajul lui Gheorghe Flutur, după ce a aflat că are coronavirus

“Am încredere în medicii și întregul personal de aici. Mă leagă de acest Spital multe lucruri bune, investiții importante făcute an de an.
Astăzi mă încearcă un sentiment de adâncă tristețe că foarte mulți suceveni, din care, din păcate, și un număr mare de cadre medicale, sunt afectați de coronavirus. Sunt alături de ei și le urez tuturor însănătoșire grabnică.
Către toți compatrioții mă adresez cu rugămintea de a respecta cu toată strictețea măsurile adoptate de autorități, pentru a scăpa cât mai repede de virusul ucigaș.
Un gând aparte de prețuire și respect către medicii și asistentele – întregul personal de la Spitalul Judetean de Urgențe Suceava – pentru eforturile extraordinare pe care le fac în aceste zile dificile.
De felul meu sunt un om care mă implic – am făcut-o și în aceste săptămâni de foc, o voi face și în continuare.
Acum sunt și eu printre cei afectați de coronavirus, dar sunt optimist că voi depăși repede și cu bine acest episod.
În aceste zile, așa, de pe patul de spital, o să mă preocup pentru ca la Spitalul Judetean de Urgențe din Suceava să ajungă cât mai repede echipamentul pentru testarea la coronavirus.
Cei de aici să știe că, în continuare, Consiliul Județean Suceava are ca prioritate asigurarea sprijinului financiar Spitalului Județean de Urgențe din Suceava. Pentru ce faceți în aceste zile de foc meritați tot respectul”, a precizat Gheorghe Flutur, conform Obiectiv de Suceava.

103 cadre medicale, diagnosticate cu COVID-19 în România. Cele mai multe sunt de la Spitalul Judeţean Suceava 

Trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost raportate în marți seară. Este vorba de trei pacienți internați la Spitalul Județean din Suceava.

Spitalul Judeţean Suceava a achiziţionat 1.327 de saci pentru cadavre. Marţi seară s-au produs trei decese de la Covid-19

Numărul de pacienți decedați, care au fost internați la Spitalul Suceava este, în acest moment de cinci.

BILANŢ CORONAVIRUS: 12 decese în România, trei din Suceava şi unul din Ialomiţa, fără posibilă expunere