Gheorghe Piperea despre cazul Isărescu: "Individul trebuie să demisioneze de urgenţă sau să fie demis de Parlament!"

Publicat: Luni, 15 Iunie 2020 22:34 // Actualizat: Luni, 15 Iunie 2020 23:05 // Sursa: romaniatv.net

Avocatul Gheorghe Piperea, profesor de Drept comercial la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti, a recţionat pe contul său de Facebook la informaţia că CNSAS a sesizat Curtea de Apel Bucureşti pentru a constata calitatea de colaborator al Securităţii comuniste a lui Mugur Isărescu. Piperea, care l-a criticat vehement pe Mugur Isărescu în repetate rânduri, susţine că acesta trebuie să-şi dea demisia sau să fie demis de Parlament şi chiar să fie condamnat penal pentru fals în declaraţii.

"Doamne, Dumnezeul meu! Nu credeam să ajung să trăiesc asta vreodată: Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității l-a declarat pe Mugur Isărescu COLABORATOR AL SECURITĂȚII COMUNISTE!

Conform legii, individul trebuie să demisioneze de urgență sau să fie demis de Parlament! Și să înfunde pușcăria pentru fals în declarații!

Tuturor politicienilor care, timp de 30 de ani, l-au eternizat pe post pe acest securist bătrân le spun : ați fost, sunteți niște cârpe în mâinile acestui faraon fals!

Tuturor banksterilor și influencerilor și simpatizanților de "driapta" care ați făcut sluj și închinare în fața acestui idol fals vă spun : sunteți niște iobagi de mizerie, demni de dispreț!

Tuturor judecătorilor care au luat lumină de la acest falsificator la seminariile de la Sinaia, refuzând dreptatea pentru milioane de debitori faliți și consumatori abuzați, dând câștig de cauză banksterilor, le spun : puneți-vă cenușă în cap! Celor care au scris cărți de înfierare și teze de doctorat de combatere a mea pentru că m-am opus, timp de 10 ani, lui Manole Isărescu, le spun : reluați doctoratul de la zero, reciclați-vă sub formă de maculatură refolosibilă cărțile de propagandă pro-bancară pe care le-ați scris și renunțați la ideologie, devenind adevărate instrumente ale justiției și dreptății!

PS Voi reveni mâine cu detalii", a scris Gheorghe Piperea pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea: "Vrei un număr mai mic, faci 3.000 de teste. Vrei sa sperii, faci vreo 7.000 de teste şi anunţi mai mulţi infectaţi"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
CNSAS colaborator Gheorghe piperea Mugur Isărescu Securitate
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8341
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H