Gheorghe Piperea, noul aliat al grupării AUR – Marian Vanghelie

Avocatul care se promovează pe Facebook extrem de intens a devenit un abonat la postul Realitatea TV, fiind într-o relație de barter. El intra în dosare, cum este cel cu Romprest sau cum este cel al lui Bobby Păunescu iar Realitatea TV îl invită in emisiuni. Care este beneficiul? Un post de europarlamentar pe listele AUR.

07 iul. 2023, 20:46
Gheorghe Piperea, noul aliat al grupării AUR – Marian Vanghelie

Extrem de vocal în pandemie a încercat să construiască un dosar colectiv, a adunat câteva sute de oameni care au avut încredere în el, dar s-a așternut tăcerea. Ce credibilitate să mai aibă? Mai ales că a eșuat lamentabil ți în fața CEDO. Curtea Europeană a Drepturilor Omului a declarat, în septembrie 2022, inadmisibilă plângerea avocatului Gheorghe Piperea împotriva măsurilor instituite de Guvernul României în temeiul stării de alertă declarată la 18 mai 2020, în timpul pandemiei de COVID-19. Curtea a reținut că reclamantul ”s-a plâns în abstract că măsurile luate de statul român pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2 au fost inadecvate”. CEDO a arătat că avocatul Piperea nu a furnizat informații despre situația sa particulară și nu a explicat concret cum l-au afectat în mod direct măsurile luate de autoritățile naționale.

Citește și AUR își pregătește guvernul. Gheorghe Piperea și Octavian Bădescu, pe lista miniștrilor pe care George Simion îi vrea la guvernare după alegerile din 2024

Potrivit Newsweek, cursurile sale din pandemie au fost boicotate de studenți, ca urmare a pozițiilor sale conspiraționiste, a promovării sale de canalul Sputnik. De altfel, recunoștea singur: „O întreagă lume mă detestă și nu stiu de ce. O lume care se crede bună și dreaptă și care crede că are nevoie de spațîi sigure, care nu le deranjează certitudinile și nu le forțează ieșirea din stereotipie.

Dintr-o serie de 220 de studenți de anul III azi au venit la cursul meu fix 2.

Citește și George Simion, gata de anticipate. I-a atras în AUR pe Gheorghe Piperea și pe Cristian Terheș: „Cu siguranță suntem pe primul loc în preferințele românilor” | EXCLUSIV

Este, de data asta, un evident boicot. Nu mai e vorba de îmbunătățirea cursului, necesitate care mă presează, de altfel, an de an, și mă determina mereu să înnoiesc ceea ce predau și scriu”.