Ghinioanele se țin lanț de Oana Zăvoranu! Ce se întâmplă cu casa vedetei de pe strada Andrei Mureșanu

În ultimul timp, Oana Zăvoranu pare să fie urmărită de ghinioane. Recent, a pierdut o sentință care nu o va face fericită deloc. Mai exact, vedeta va fi nevoită să părăsească casa de pe strada Andrei Mureșeanu pe care o deține.

19 oct. 2022, 13:24
Ghinioanele se țin lanț de Oana Zăvoranu! Ce se întâmplă cu casa vedetei de pe strada Andrei Mureșanu

În ultimul timp, Oana Zăvoranu pare să fie urmărită de ghinioane. În urma sentinței pierdute, Oana se pare că va rămâne fără casa  din Andrei Mureșanu, iar din păcate judecătorii nu-i mai dau nicio șansă, conform evz.ro 

Cu toate că, în urmă cu ceva timp, le zâmbea fericită vrăjitoarelor cărora le-ar fi dat sute de mii de euro, dar și niște imobile, acum lucrurile par să ia o întorsătură neașteptată. Mai exact, Oana Zăvoranu a dat două case unor interpuși ai vrăjitoarelor: pe cea de pe Andrei Mureșanu i-a dat-o lui  Ion Constantin, iar apartamentul de pe Iancu de Hunedoara i l-a dat lui Sava Buzea, fiul uneia dintre vrăjitoare, totul contra sumei de 174 de mii de euro.

Citește și Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru şantaj. Directorul Spitalului Colțea i-a făcut plângere penală

În urma sentinței penale, aceasta le-ar fi recuperat pe amândouă, doar că în ce îl pivește pe Ion Constantin, acesta a fost achitat. Acesta este de fapt și punctul de unde au plecat toate problemele pentru Oana Zăvoranu. Bărbatul  a fost hotărât să lupte cu toate armele, mai ales ca el a fost cel care a achitat 174 de mii de euro pe casă. Înalta Curte de Casație și Justiție i-a dat dreptate bărbatului.

Oana Zăvoranu, la un pas să își piardă casa din Andrei Mureșanu. Decizia luată de ICCJ

482/93/2017 Civil – anulare act – NCPC Decizia nr. 711: Admite recursul declarat de pârâtul Constantin Ion împotriva deciziei nr. 373/A din 7 martie 2019 a Curţii de Apel Bucureşti-Secţia a IV a civilă. Casează decizia recurată şi sentinţa nr. 649 din 27 februarie 2018 a Tribunalului Ilfov-Secţia civilă şi trimite cauza spre rejudecare Tribunalului Ilfov-Secţia civilă. Definitivă.

Recurent CONSTANTIN ION

Intimat ZĂVORANU IOANA”

Sursă: încheierea instanței

Chiar dacă dosarul nu mai este pe portalul Înaltei Curți, dosarul se află la Tribunalul Ilfov, unde Oana a pierdut în fața lui Constantin Ion. Decizia nu este una definitivă și mai există o cale de atac. Dacă hotărârea va rămâne așa cum au stabilit instanțele, Constantin o va executa silit, iar Oana Zăvoranu va rămâne fără casa din Andrei Mureșanu.

Citește și Oana Zăvoranu este în stare de șoc. Bruneta a fost executată silit: ”M-au șantajat pentru o sumă de bani”