Giani Kiriţă, GEST ŞOCANT! Motivul INCREDIBIL pentru care l-a scuipat pe Ciprian Marica VIDEO

Giani Kiriță, 42 de ani, a făcut dezvăluiri inedite din perioada în care a jucat pentru Dinamo, într-o discuție purtată cu Robert Niță, pe canalul acestuia de YouTube.

11 iun. 2020, 12:47
Giani Kiriţă, GEST ŞOCANT! Motivul INCREDIBIL pentru care l-a scuipat pe Ciprian Marica VIDEO

Giani Kiriță a ajuns la Dinamo în 1997, de la Rocar. Ajucat 131 de meciuri pentru „câinii roşii”, între 1997 și 2003, marcând nouă goluri, fiind o perioadă și căpitan al echipei. Fostul fotbalist are multe amintiri din perioada petrecută la Dinamo, iar în dialogul cu Robert Niță a făcut dezvăluiri incredibile.

Giani Kiriţă, dus de URGENŢĂ la SPITAL. Primul DIAGNOSTIC pus de MEDICI

Giani Kiriță a dezvăluit cum i-a pus la punct pe „puştii” Vlad Munteanu, Ianis Zicu, Nicolae Mitea şi Ciprian Marica.

„Am avut conflicte. M-am și bătut, m-am și scuipat… Lui Vlăduț Munteanu i-am tras o palmă, iar pe restul tinerilor… ăștia… Mitea, Marica, Zicu… ăștia mai tupeiști… Vai de capul meu! Dacă nu-i scuipam și le băgam alunecări de la genunchi în sus… Erau… M-au dat și afară de la antrenament. Am avut conflicte, îți dai seama”, a spus Giani Kiriță.

Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

Giani Kiriță a amintiti și de întâlnirea cu Jean Vlădoiu: „Eram tânăr când a venit Jean Vlădoiu la Dinamo. El fiind un jucător rău, eu la fel. Știi cum era la antrenament? Nimeni n-avea tupeu să se pună cu el, în schimb Giani era numărul 1. Ne dădeam niște topoare, dar eram frați! Nu să ne omorâm, totul ca la carte. Mi-a zis „Mister”: opriți-vă, că avem meci, vă rog frumos!”.