Gică Popescu, atac la Răzvan Burleanu: Vrea să-şi pună medalii în piept, dar nu are niciun merit

Fostul internaţional Gheorghe Popescu, consilier onorific al premierului, a declarat, joi, că preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, încearcă să îşi aroge merite pe care nu le are în organizarea meciurilor de la Bucureşti ale Campionatului European din 2020.

04 mai 2018, 06:47
Gică Popescu, atac la Răzvan Burleanu: Vrea să-şi pună medalii în piept, dar nu are niciun merit

„Eu nu ştiu ce întâlnire are domnul Bulreanu cu domnul vicepremier Paul Stănescu, probabil că vrea să fie informat sau vrea să pară că merge pentru a fi informat de la nivelul guvernului de starea proiectului, dar o ştie foarte bine de la managerul de proiect al FRF, care a participat la toate întâlnirile care s-au făcut în cadrul guvernului pentru proiectul Euro-2020. Vă spun eu de ce se duce domnul Burleanu.

El a auzit că se vor face sau în sfârşit s-a găsit formula pentru construcţia celor 400 de terenuri pe care noi ni le-am asumat atunci când am prezentat dosarul de candidatură, lucru care a fost deblocat săptămâna trecută la nivelul guvernului şi s-a hotărât ca aceste terenuri să se facă. Pentru a se face a fost nevoie de o solicitarea din partea FRF, care a venit zilele trecute, o am la mine pe birou. Şi domnul Burleanu a prins această posibilitate ca să apară… Eu am deblocat chestiunea, să nu-şi facă iluzii pentru că această chestiune este stabilită de mult timp, este în curs de rezolvare, deci dânsul vrea să-şi pună medalii din nou în piept. Nu are niciun merit, credeţi-mă!

În acest proiect, domnul Burleanu nu a participat la nicio întâlnire. FRF a fost reprezentată de domnul Şari (n.r. – Florin Şari), care este manager de proiect din partea federaţiei, şi atât. Trebuia să vină la un comitet interministerial cu câteva săptămâni înainte de alegeri şi în cele din urmă nu a mai venit. Ceea ce vrea să facă este să-şi pună medalii în piept fără să aibă vreun merit”, a declarat Gică Popescu, citat de telekomsport.ro.

Citeşte şi Viorica Dăncilă explică ce înseamnă Euro 20-20 şi a enumerat stadioanele modernizate: „Dinamo, Rapid şi Giuleşti”

Nici în ceea ce priveşte stadioanele bucureşte ce vor fi modernizate, Burleanu nu are nicio contribuţie, susţine Popescu. „Legat de stadioane, el este foarte bine informat de domnul Şari, care a participat din prima zi de când sunt eu responsabil de proiect din partea guvernului şi până în momentul de faţă absolut la toate şedinţele. Mă îndoiesc că nu l-a informat pe preşedinte. Dânsul acum vrea să apară din nou şi să spună:

Nu are niciun merit, vă spun eu!. Vă spun eu că habar n-are de procedurile care vor fi făcute pentru aceste stadioane. Acesta este un pericol (n.r. – contestarea licitaţiilor), dar domnul Burleanu nu ştie că există în dezbatere legea achiziţiilor publice, care va fi schimbată. Noi sperăm să se găsească o formulă şi cam ştiu ce se doreşte a fi făcut, pentru ca aceste probleme cu contestaiile lictaţiilor să nu mai pună piedici. Dânsul vine şi spune ce aude pe la posturi. Să nu încerce să-şi pună medalii, că nu le merită!„, a mai spus Gheorghe Popescu.