Gigel Frone s-a reprofilat. Cu ce ocupă acum fostul concurent de la Românii au talent: „Totul se întâmplă într-o sală dintr-un hotel din Capitală”

Gigel Frone s-a reprofilat. Bărbatul a devenit cunoscut în urmă cu 11 ani, când a apărut la Românii au talent, reușind să impresioneze atât jurații, cât și publicul prin originalitatea sa. Anii au trecut, iar lumea l-a cam uitat pe artist, iar în cele din urmă, a decis să își schimbe domeniul de activitate.

27 oct. 2023, 17:03
Gigel Frone s-a reprofilat. Cu ce ocupă acum fostul concurent de la Românii au talent: „Totul se întâmplă într-o sală dintr-un hotel din Capitală”
Gigel Frone s-a reprofilat

Gigel Frone s-a reprofilat. Bărbatul în vârstă de 55 de ani recunoaște că nu mai face bani din evenimente, însă are proiecte cinematografice și se ocupă și cu evenimente pentru afaceriști și viitori afaceriști, iar asta nu este tot.

Nu prea mai am evenimente… Asta este! Cu ani în urmă am mai fost invitat la ziua lui Andi Moisescu să cânt, dar asta este, fiecare și le știe pe ale lor. Anii au trecut, am mers pe drumuri separate. Nu am mai ținut legătura cu nimeni de la Românii au Talent.

Fiecare își vede de treaba lui. Eu îmi urmez proiectele mele, nu stau să aștept să cânt cuiva… Eu îmi văd de proiectele mele”, a declarat Gigel Frone, pentru Playtech.ro.

Citește și: „Românii au Talent”, cum a cheltuit cei 120.000 de euro câştigătorul sezonului 2, Cristian Gog. Numai pe o carte a dat 3.500 de euro

Gigel Frone s-a reprofilat

Pe lângă puținele evenimente, Gigel Frone și-a deschis și propria agenție de modelling, unde are doar câteva fete momentan, însă așteaptă să se înscrie tot mai multe.

Mi-am deschis o agenție de modelling. Încerc să am modelele mele. Am 3 fete momentan. N-am cerințe… Ele pot fi și măritate și cu copil acasă, contează să arate bine. Nu este concurs de frumusețe. Ele doar își prezintă propriile lor rochii. Nu am colaborări cu designer. Totul se organizează la o sală dintr-un hotel din Capitală”, a mai spus Gigel Frone, fostul concurent de la Românii au talent.