Gigi Becali a găsit ţapul ispăşitor după eşecul cu farul: „Gata, afară!”

Gigi Becali are toate motivele să fie supărat pe Joyskim Dawa (26 de ani), după ce acesta a văzut cartonașul roșu în FCSB – Farul Constanța și le-a facilitat victoria dobrogenilor.

30 ian. 2023, 13:45
Gigi Becali a găsit ţapul ispăşitor după eşecul cu farul: „Gata, afară!”

Gigi Becali l-a identificat pe principalul vinovat după confruntarea de pe Arena Națională și e gata să ia măsuri. Concret, Joyskim Dawa a fost scos „țap ispășitor” și ar putea să fie dat afară de la FCSB, notează Fanatik.

Camerunezul a greșit decisiv în minutul 90, atunci când a dat pe lângă minge și i-a permis lui Denis Alibec să scape spre poartă, iar atacantul a fost oprit doar prin fault, care a dus la eliminarea fundașului de la FCSB.

Astfel, constănțenii au primit o șansă nesperată pe finalul confruntării, de care au profitat și au marcat de două ori, iar rezultatul a fost favorabil pentru Farul, 3-2.

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea de la FCSB. Ultima dorinţă a latifundiarului din Pipera

De altfel, Dawa a tot fost „clientul” patronului de la FCSB de la transferul acestuia din vară.  „M-am convins și eu acum de Dawa. I-am luat tot timpul apărarea. În seara asta m-am convins. Mi-a plăcut în primele meciuri. După ce are statut de vedetă, nu se mai concentrează. Înseamnă că e chestiune de concentrare și nu se mai concentrează la maximum”, spunea Gigi Becali, după Anderlecht – FCSB 2-2.

În schimb, Anghel Iordănescu a pus tunurile pe Gigi Becali. Fostul selecționer l-a făcut praf pe patronul FCSB, după înfrângerea cu Farul, scor 2-3.

Cel mai bun marcator din istoria roș-albaștrilor a fost extrem de mâhnit de modul în care echipa lui Gigi Becali a pierdut meciul cu Farul Constanța, scor 2-3. Iordănescu a fost consternat când a văzut ieșirile din teren ale lui Andrea Compagno și Andrei Cordea, fotbaliști care au creat golul de 2-1 al FCSB-ului.

„Mihai nu poate în momentul de față să intervină, regulamentul nu îi permite și s-a văzut. Nu e normal. Jucătorii de fotbal sunt inteligenți, se prind imediat. Nu e normal ca în minutul 61 să îi scoți pe Compagno și pe Cordea.

Ordinul a venit prin telefon imediat după ce Farul a egalat. Să îi schimbi pe cei doi, unul a marcat gol și a dat pasă de gol sau a făcut penalty, iar celălalt a marcat din penalty. Nu era normal să schimbi doi jucători în acel moment.

Ce vă pot spune e că FCSB a pierdut incredibil, dar a pierdut pe mâna ei și a pierdut în primul rând pentru că e prea multă debandadă și brambureală acolo.

E acolo Andrei Vochin. Insistați să îi dați și lui (n.r. – Gigi Becali) o licență PRO. Insistați să îl băgați la Federație la cursurile licenței PRO.

Nu știu câtă decență a avut cu Marius Lăcătuș, cu Gică Hagi, cu ce antrenori au mai trecut pe acolo. Important este că își bate joc de proprii bani, dar de banii lui pe care îi investește.

Nu era normal ca în minutul 95, 96, un antrenor să intervină? Să taiă jocul, să rupă jocul, să iasă la tușă, să intre doi metri în teren să rupă jocul și atunci se termină. Ia roșu Dawa și nu intervenine nimeni. Toată lumea dormea pe banca aia”, a declarat Anghel Iordănescu, în exclusivitate la FANATIK.

Gigi Becali, acuzat că își sabotează propriul club de fotbal: „Acolo nu mai e nicio soluție. Nu cred că va mai reveni vreodată la ceea ce a fost”