Gigi Becali a primit o VIZITĂ SURPRIZĂ la penitenciar. Vezi cine s-a dus la el în a doua zi de Crăciun

Gigi Becali a avut parte de o vizită-surpriză în penitenciar. Joi dimineaţă, rude şi prieteni apropiaţi ai finanţatorului Stelei au mers la închisoare, după ce Gigi Becali nu a reuşit să meargă acasă de Crăciun.

26 dec. 2013, 09:01
Gigi Becali a primit o VIZITĂ SURPRIZĂ la penitenciar. Vezi cine s-a dus la el în a doua zi de Crăciun

În a doua zi de Crăciun, Gigi Becali a fost vizitat de rude şi prieteni, informează România TV. La el au venit Virgil Becali şi mâna lui dreaptă, Ionuţ Luţu, fost fotbalist, precum şi un cunoscut om de afaceri din Constanţa, Tănase Geambaşu, apropiat al lui Gigi Becali. 

În prima zi de Crăciun latifundiarul nu a primit nicio vizită, în schimb joi se bucură de vizita prietenilor.

Gigi Becali nu a putut pleca din penitenciarul Poarta Albă de Sărbători, întrucât nu a primit învoirea de cinci zile, pentru că a depus cererea mult prea târziu.

Pentru Gigi Becali, primul Crăciun petrecut în închisoare a fost un moment cum nu se poate mai greu. Departe de familie, omul de afaceri, condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare în mai multe dosare, a ţinut, însă, să se simtă mai aproape de soţia sa, de mamă şi de cele trei fiice, informează România TV.

Prin urmare, Gigi Becali şi-a petrecut noaptea de Crăciun vorbind la telefon cu soţia sa, pe care a încurajat-o şi căreia i-a spus că, deşi nu este acasă, vrea ca fiicele lor să se bucure de toate cadourile pe care şi le doresc, potrivit România TV.

Deşi a încercat să-şi îmbărbăteze soţia, Luminiţa Becali, omul de afaceri era trist, dar totodată resemnat că nu a putut ajunge acasă. Pentru a mai uita de necaz, sursele România TV susţin că Gigi Becali a cântat colinde şi s-a arătat încrezător că Dumnezeu va avea grijă de el şi de familia sa.