Gigi Becali a venit să-și ia rămas bun de la Ion Dichiseanu. ”Aveam o prietenie. Dumnezeu să-l ierte!”

Sunt momente grele, astăzi, pentru toți cei care l-au iubit pe Ion Dichiseanu. Regretatul actor este condus pe ultimul drum de către fiica sa, Ioana, nepoțica lui, fosta soție, Simona, dar și de toți cei care l-au apreciat și l-au respectat.

22 mai 2021, 14:34
Gigi Becali a venit să-și ia rămas bun de la Ion Dichiseanu. ”Aveam o prietenie. Dumnezeu să-l ierte!”

Printre cei care au vrut să-și ia adio de la el se numără și Gigi Becali. Patronul de la FCSB a venit să transmită condoleanțe familiei regretatului actor.

De asemenea, imediat cum a ajuns în curtea bisericii, Gigi Becali a făcut și câteva declarații. Îndurerat, latifundiarul din Pipera a precizat că regretă nespus pierderea lui Ion Dichiseanu, mai ales că cei doi au fost buni prieteni.

În plus, Gigi Becali a declarat că actorul obișnuia să-l viziteze des și să stea amândoi la povești.

„Aveam așa o prietenie cu el, mai venea pe la mine, mai vorbeam. Era credincios. Să-l ierte Dumnezeu” a spus Gigi Becali.

Totodată, patronul echipei FCSB a mai spus că Ion Dichiseanu era un om credincios, un lucru pe care el îl apreciază foarte mult.

Ion Dichiseanu a fost înmormântat sâmbătă, pe Aleea Actorilor din Cimitirul Bellu, cu onoruri militare, prieteni, colegi şi admiratori aducându-i un ultim omagiu.

Cortegiul funerar, în drumul spre Cimitirul Bellu, a fost oprit pentru câteva momente la casa actorului din strada Armenească, potrivit Agerpres.

Sicriul marelui actor a fost acoperit cu drapelul tricolor iar pe cruce a fost înfăşurat un fular al echipei Rapid Bucureşti.

Printre zecile de admiratori prezenţi la înmormântarea lui Ion Dichiseanu s-au numărat şi omul de afaceri Viorel Păunescu, Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, sau patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali.

Citeşte şi: Deznodământ tragic în cazul unui copil dat dispărut în Cluj. Băieţelul de doi ani a fost găsit mort pe malul râului Someş

Omagii i-au mai fost aduse lui Ion Dichiseanu, cât a fost depus în foaierul Teatrului Nottara, de actorii Valentin Teodosiu, Eugen Cristea, Tudorel Filimon, Răzvan Bănică, fosta gimnastă Sandra Izbaşa, cântăreţul Paul Surugiu – Fuego.

Tot la Teatrul Nottara i-a adus un ultim omagiu şi galeria echipei de fotbal Rapid Bucureşti. Suporterii au venit cu o coroană de flori pe care era scris mesajul „Regrete eterne. Liga suporterilor Rapid”.

Maşina mortuară cu care a fost adus la Cimitirul Bellu trupul neînsufleţit al actorului Ion Dichiseanu a fost condusă de o femeie, aceasta fiind una dintre dorinţele lui Ion Dichiseanu.

În anul 2019, Ion Dichiseanu a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Serviciul Credincios în grad de ofiţer.

Ion Dichiseanu, care a murit joi la Spitalul Floreasca, a fost înmormântat cu onoruri militare.

Citeşte şi: Clipe sfâşietoare la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Regretatul actor, condus pe ultimul drum în aplauze FOTO&VIDEO