Gigi Becali anunţă revoluţie în atacul Stelei. Vezi cine l-a supărat la meciul cu Schalke

Steaua a pierdut fără drept de apel pe terenul lui Schalke, chiar dacă rezultatul a fost unul strâns, iar finanţatorul Gigi Becali a fost nemulţumit de evoluţia elevilor lui Ilie Stan.

RomaniaTV.net
01 dec. 2011, 20:46
Gigi Becali anunţă revoluţie în atacul Stelei. Vezi cine l-a supărat la meciul cu Schalke

Atacurile Stelei nu au avut vlagă, iar golul lui Rusescu pe stadionul din Gelsenkirchen a părut mai mult o întâmplare, fiind, practic, singurul şut pe poartă al „roş-albaştrilor”. Asta a văzut şi Gigi Becali, care anunţă că din iarnă la Steaua va fi concurenţă serioasă în atac.

„Am jucat emotiv, cu teamă. Avem jucători care puteau să facă spectacol. Dar, dacă nu ai atacanţi, nu ai ce face. Eu m-am bazat pe Mihai Costea, încă mai am încredere în el, dar e fricos. În meciurile astea mari, când vine mingea la el, îi e frică. Aşa nu va ajunge mare fotbalist. În iarnă aduc doi atacanţi, nu pot să stau în Mihai Costea”, a spus Becali, la GSP TV.

Becali spune că soarta calificării se va decide la meciul dintre Steaua şi Larnaca, din ultima etapă, Maccabi Haifa neavând şanse să învingă pe Schalke 04: „Toate cele trei echipe avem şanse de calificare, şi noi, şi Haifa, şi Larnaca. Dar calificarea se joacă între Steaua şi Larnaca, părerea mea”.

Steaua a pierdut cu 1-2 meciul disputat joi seară, în deplasare, cu Schalke 04, în grupa J a Europa League. În urma acestui rezultat, Schalke şi-a asigurat calificarea în 16-imi. Pentru a ajunge în primăvara europeană, Steaua are nevoie de victorie cu AEK Larnaca, în ultima etapă, şi de cel puţin un punct obţinut de Schalke în meciul cu Maccabi Haifa.