Gigi Becali are o strategie nouă în războiul cu Steaua: „CSA nu o să poată să promoveze, o să vedeţi. Aşa e legea”

Patronul FCSB, Gigi Becali, are o nouă strategie în lupta pe care o duce cu CSA Steaua Bucureşti, dar nu s-a mai adresat instanţelor româneşti.

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 19:34
Gigi Becali are o strategie nouă în războiul cu Steaua: „CSA nu o să poată să promoveze, o să vedeţi. Aşa e legea”

George Becali pare a fi renunţat la lupta în instanţele din România cu juristul Florin Talpan, dar are o nouă strategie prin care să încurce clubul militar. Latifundiarul şi-a pus avocaţii să reclame CSA Steaua la TAS şi spune că este sigur de victorie, ceea ce ar însemna că Steaua nu ar putea promova mai sus de Liga 3. 

„CSA nu o să poată să promoveze, o să vedeți. E club departamental, trebuie să rămână la nivel de amatori, la liga a patra. Așa e legea, așa spun regulamentele FIFA: e competiție neloială. Noi ne luptăm cu regulamentele interne.

Atunci ei și dacă promovează în liga a treia, vor rămâne acolo blocați, pentru că nu se permite să promovezi când ești club departamental. Când se va da hotărârea, CSA nu o să mai poată să promoveze. Speța mi-a explicat-o foarte bine avocatul. Am fost convins de argumentele lui, am înțeles-o foarte bine.

Am contestat la TAS deciziile Comitetului Executiv legate de fotbalul feminin și de promovarea cluburilor departamentale. CSA o să promoveze degeaba, nici în «C» n-ar trebui să fie primiți. Comitetul Executiv a luat hotărârea pentru ca CSA să poată promova. Noi am contestat-o și va fi ca noi”, a declarat Gigi Becali pentru Pro Sport.

Interesant este faptul că Steaua Bucureşti ar fi împiedicată să promoveze în Liga 2 de către Legea Sportului din România, nu de regulamente sportive, astfel încât este foarte posibil ca TAS să-şi decline competenţa în această speţă.