Gigi Becali, despre FCSB: „Echipă de pluton, ne dă şi Dinamo trei dacă jucăm în halul ăsta!”

Gigi Becali (62 de ani), finanțator FCSB, le-a adresat cuvinte grele fotbaliștilor săi, la finalul meciului cu Botoșani (1-1), dezvăluind că se teme și pentru calificarea în finala Cupei României, 3-0 în tur cu Dinamo.

RomaniaTV.net
04 iul. 2020, 19:24
Gigi Becali, despre FCSB: „Echipă de pluton, ne dă şi Dinamo trei dacă jucăm în halul ăsta!”

Formaţia FCSB a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I.

Prestația roș-albaștrilor a lăsat mult de dorit, patronul FCSB declarându-se „dezamăgit” de atitudinea fotbaliștilor săi. „Iau salarii mari și au ajuns echipă de pluton, să nu bată Botoșani. Cad pe teren, cred că nu sunt bine antrenați. Când intră, la început, joacă bine. Apoi cred că nu mai pot, nu pot să-mi dau seama ce se întâmplă. Nu am ce măsuri să iau, ce, e meseria mea?”, a declarat Becali.

Liga 1, FCSB riscă să piardă şi podiumul. Trupa lui Vintilă a remizat acasă cu Botoşaniul

Patronul FCSB se teme pentru locurile europene, dezvăluind că nu este sigur nici măcar de accederea echipei în finala Cupei României, deși în manșa tur a semifinalelor FCSB a câștigat cu 3-0 cu Dinamo!

„Îmi e teamă pentru locurile de Europa. Dacă jucăm așa, nu avem cum. Așa nu o bați pe Sepsi. Dar dacă jucăm așa, în halul ăsta, și Dinamo poate să ne dea trei. Mă dezgustă, mă dezamăgește atitudinea. Nu avem bărbăția aia de care tot vorbesc. Tu ești în pericol de cupă europeană și joci așa cu Botoșaniul?!”, a spus Becali, care a adăugat faptul că „nu iau în considerare demiterea lui Vintilă”.