Gigi Becali dezvăluie de ce va emigra în Grecia. „Am cerut cetăţenie! Nu vreau să fiu în puşcărie când mi se nasc nepoţii” VIDEO

Gigi Becali a vorbit în exclusivitate la România TV despre ultimele evenimente din viaţa sa. Patronul lui FCSB va deveni bunic, dar se gândeşte să plece din România din cauza problemelor cu justiţia, considerându-se hăituit. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit şi ce se va întâmpla cu averea sa.

25 dec. 2019, 18:36
Gigi Becali dezvăluie de ce va emigra în Grecia. „Am cerut cetăţenie! Nu vreau să fiu în puşcărie când mi se nasc nepoţii” VIDEO

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care se gândeşte să plece din România, acesta fiind legat de ultimul dosar în care este acuzat de DNA de spălare de bani.

Lovitură devastatoare pentru Gigi Becali. Ce a decis instanţa înainte de Crăciun

„Am avut nişte probleme şi văd că încă le am, mi-a zis şi familia, hai să ne mutăm din ţara asta! Păi, dacă nu pot să-mi protejez familia… M-am dus în Grecia, m-am interesat, o să-mi iau cetăneţenie. Şi eu, şi toată familia! Păi, am ajuns să stau la cheremul unui procuror, un puşti, că vrea el să se afirme şi inventează acuzaţii… El spune că ştiam în 2014, când eram în puşcărie, adică eu spălam bani din puşcărie! Eu am dat banii la biserici, la oameni amărâţi, am salvat vieţi omeneşti. De asta am mers în Grecia, să iau cetăţenie la toată familia. Nu sunt dispus să mi se nască nepoţii şi eu să fiu în puşcărie”, a dezvăluit Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali, în faţa INSTANŢEI. Cerere ŞOCANTĂ făcută de patronul lui FCSB

„Eu am făcut puşcărie şi nu mai vreau să fac! Adică să am nepoţi şi eu să stau la puşcărie că vrea un procuror! E prejudiciu? Bine, mă, plătesc prejudiciu şi fac puşcărie în Grecia! În Grecia se pune o brățară, nu faci pușcărie! Acolo faci pușcărie doar dacă dai în cap, omori!”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali si nepotul sau preferat, Vasile Geambazi, au fost pusi sub acuzare pentru spalare de bani, fapte presupus a fi savarsite in perioada 2014-2019, au anuntat procurorii DNA. Potrivit unui comunicat de presa al DNA, anterior, in aceeasi cauza, s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de un evaluator desemnat de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), pentru abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite, cu consecinte deosebit de grave. DNA susține că Gigi Becali a spălat împreună cu nepotul său, 50 de milioane de euro. Finanțatorul FCSB susține că acești bani i-a dat cadou lui Vasile Geambazi.