Gigi Becali, după FCSB – Dinamo 6-0: „I-am dezmembrat”

Patronul roș-albaștrilor a reacţionat duăă ce echipa sa a câştigat la scor derby-ul clasic din campionatul de fotbal al României.

13 sept. 2021, 14:22
Gigi Becali, după FCSB – Dinamo 6-0: „I-am dezmembrat”

Gigi Becali

este convins că diferența de scor ar fi fost la fel de mare și dacă Steliano Filip nu ar fi fost eliminat în minutul 37.

„Ce să mai comentăm? I-am dezmembrat. Îmi e milă de Dinamo, dar îi băteam rău și dacă rămâneau în 11. V-am spus și înainte de meci că nu am emoții. Dinamo se va bate la salvarea de la retrogradare, cu tot cu Torje al lor și cu ce au mai adus ei acum. Dinamo de acum nu mai e Dinamo de pe timpul lui Borcea.

Edi le-a predat o lecție tactică și puteam să le dăm 8 sau 9 goluri. Dinamo nu a contat și nu a avut nicio ocazie de gol. Când vor intra la noi Budescu, Coman și Tănase, o să-i distrugem pe toți. S-a văzut experiența de pe teren a lui Keșeru. Aveți răbdare, că eu v-am spus că CFR nu este campioană, iar noi vom recupera”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Mihai Stoica după derbiul cu Dinamo: Nu e niciun titlu de glorie să dai în cineva căzut

Bonetti: Trebuie să uităm repede acest meci. Nu am pierdut niciodată astfel

Tehnicianul echipei Dinamo, Dario Bonetti, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 0-6, că nu a mai înregistrat un astfel de eşec şi că trebuie să uite rapid acest joc.

“Este cel mai dificil moment. Îmi pare foarte rău pentru fani. Trebuie să vedem şi lucrurile pozitive şi pe cele negative. Până în minutul 42 era 1-0. După cartonaşul roşu, în cinci minute au dat trei goluri. Foarte dificil, dar ăsta este fotbalul. Trebuie să acceptăm şi să mergem mai departe. Nu am văzut foarte bine ce s-a întâmplat la eliminare, dar asta e viaţa în fotbal. Câteodată ai suprize neplăcute. Trebuie să uităm repede acest meci. Este o experienţă nouă şi pentru mine, nu am pierdut niciodată astfel. A fost cea mai neagră seară. Este greu de înţeles ce s-a întâmplat”, a spus Bonetti la posturile care transmit Liga 1.

FCSB – DINAMO 6-0. Scor de tenis în derby de România după o decizie controversată a arbitrului

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1, arbitrat de Istvan Kovacs.