GIGI BECALI, ELIBERAT. PRIMELE IMAGINI şi DECLARAŢII ale finanţatorului Stelei LA SOSIREA ACASĂ – VIDEO

GIGI BECALI, ELIBERAT PENTRU 24 DE ORE. Momente emoţionante pentru Gigi Becali şi pentru familia lui. Gigi Becali a fost eliberat luni dimineaţă şi a ajuns în jurul orei 11 la locuinţa sa din Pipera, însoţit de Ionuţ Luţu, omul lui de încredere. 

RomaniaTV.net
12 mai 2014, 08:29

„O să vă spun tot numai atunci când o să ies definitiv. Cu durere în suflet, n-am ce face, nu vreau să am probleme. O să-mi iau un sfert de oră şi vorbesc cu voi. Nu am cum să vă evit. Am vrut să ies din viaţa publică. Am să vă rog un lucru totuşi: lăsaţi-mi familia şi rămân eu cu voi”, le-a spus Gigi Becali jurnaliştilor în faţa casei sale din Pipera. 

Becali a făcut un apel la jurnalişti să nu-i mai urmărească familia. 

„Nu pot să fac plângeri la CNA, DNA, tribunal. Am să vă rog să-mi lăsaţi fetele, nevasta şi mama în pace. şi rămân eu cu voi. Fata mea, de exemplu, a luat carnetul săraca şi îi e frică să meargă, atâta lucru vă cer, ce câştigaţi dacă o filmaţi. Lăsaţi-le în pace! Mă eliberez şi stau cu voi de vorbă”, a mai spus Becali. 

Latifundiarul din Pipera a vorbit şi despre programul său în libertate, dar şi despre faptul că marţi, 13 mai, trebuie să fie înapoi la penitenciarul Poarta Albă. 

„Mâine la ora 9.00 trebuie să fiu la Poarta Albă. Nu vreau să vorbesc mai multe! Ce fac azi? Familie, cimitir, poliţie. Merg la mătuşa mea la cimitir, pentru că nu am condus-o pe ultimul drum”, a mai spus finanţatorul Stelei.

UPDATE: La câteva minute după ce a intrat în curtea casei sale, Gigi Becali a ieşit pentru a merge la cimitir, apoi la poliţie. 

„Mă duc la cimitir la mătuşa mea să aprind o candelă, apoi mă duc la poliţie şi acolo o să vorbesc cu presa când ies”, le-a spus Becali jurnaliştilor.

Întrebat dacă e fericit că şi-a revăzut familia, Becali a răspuns: „Crezi că poţi fi fericit când ştii că plăteşti 15 milioane de uero impozit în ţara ta şi nu eşti lăsat să-ţi vezi familia un an de zile”, a mai spus Becali. 

În drum spre cimitir, Gigi Becali s-a oprit la barul din apropierea casei sale pentru a saluta un bătrân.