Gigi Becali, ghinion în prag de Sărbători de iarnă. Latifundiarul şi-a lovit bolidul preferat, de 250.000 de euro

Deşi în plan sportiv Gigi Becali a avut destule satisfacţii în utlima vreme, FCSB câştigând şapte partide la rând, serie graţie căreia echipa sa a ajuns pe primul loc în clasamentul Ligii 1, totuşi nu toate îi merg bine.

16 dec. 2020, 20:49
Gigi Becali, ghinion în prag de Sărbători de iarnă. Latifundiarul şi-a lovit bolidul preferat, de 250.000 de euro

Gigi Becali a condus în ultima vreme un bolid de lux, care se pare că i-a devenit maşina preferată, deşi are mai multe. Este vorba despre un Bentley Bentayga, un SUV de lux, care costă în jur de 250.000 de euro, mai mult decât îşi plăteşte patronul FCSB vedetele echipei pe an.

Se pare că Gigi Becali nu este interesat de partea materială a vieţii nici când vine vorba de maşini extrem de scumpe, pentru că, din cum se observă din fotografiile publicate de Cancan, latifundiarul din Pipera a reuşit să zgârie bolidul pe una dintre aripile din spate.

 

 

Totuşi, Becali nu s-a grăbit să ducă maşina în service, semn că nu pune mare preţ pe aparenţe, ci a preferat să-şi vadă liniştit de treburile zilnice.

Gigi Becali are ghinion la maşini scumpe

Nu este prima dată când Becali avariază o maşină de sute de mii de dolari, căci acum mai mulţi ani patronul FCSB şi-a lovit limuzina Maybach, pe care a şi încercat să o repare cu o rangă, imaginile devenind virale la acea vreme.

Gigi Becali s-a retras din viața publică. Nu mai dă declarații nici măcar când este vorba de politică sau de religie. A fost amintit în „mulțumirile” lui Dănuț Lupu, care a spus că patronul FCSB l-a ajutat foarte tare în momentul în care a fost infectat cu noul coronavirus: Becali i-a trimis medicamente prin intermediul lui Mihai Stoica.

 

Patronul FCSB a fost suprins zilele trecute într-o farmacie, din zona Dorobanți din capitală, unde a intrat fără să poarte masca de protecție. După ce a plecat a fost destul de darnic și a dat bani oamenilor nevoiași.

Citeşte şi: Cristian Boca, marele perdant al show-ului culinar Chefi la cuţite 2020, mesaj emoţionant după eliminare: „Cel de Sus a ales pentru mine dintr-un motiv pe care probabil îl voi afla pe viitor”

Foto: Cancan