Gigi Becali, în război cu Nicuşor Dan: „Am pus sechestru pe conturile Primăriei. Nu mai are nicio şansă”. La mijloc este o sumă importantă de bani

Gigi Becali şi Nicuşor Dan se luptă în instanţă. "Am pus sechestru pe conturile Primăriei", anunţă latifundiarul din Pipera. Conflictul a pornit de la o sumă importantă de bani pe care Becali a câştigat-o în instanţă după o expropiere, dar edilul refuză să plătească. Mai mult, a contestat decizia de plată.

02 dec. 2022, 09:20
Gigi Becali, în război cu Nicuşor Dan: „Am pus sechestru pe conturile Primăriei. Nu mai are nicio şansă”. La mijloc este o sumă importantă de bani

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, nu cedează în războiul cu Gigi Becali. La mijloc sunt 770.000 de euro, pe care edilul Capitalei refuză să-i plătească, deși latinfundiarul din Pipera are decizie definitivă în favoarea lui, scrie Cancan.

„Mă judec cu ei de 11 ani. Am câștigat, în sfârșit, am trecut de toate instanțele posibile, dar nu vor să dea banii. La mijloc este vorba de 770.000 de euro. Așa că am cerut executarea silită, după ce am vorbit cu avocații. Este vorba despre o expropriere”, povestea Gigi Becali.

Citeşte şi: Gigi Becali, cu ochii în lacrimi, alături de credincioși, la pelerinajul de la Peștera Sfântului Andrei: „Nu aveam de gând să merg, dar am văzut la televizor un călugăr bătrân care m-a convins”

Deşi magistrații i-au dat câștig de cauză lui Gigi Becali şi au stabilit că Primăria Capitalei trebuie să îi plătească cei 770.000 euro, Nicușor Dan a refuzat. Mai mult, Primăria Capitalei a contestat decizia la Judecătoria Sectorului 5 București. Primul termen se judecă pe 7 decembrie.

Citeşte şi: Gigi Becali, la dreapta ÎPS Teodosie de Sf. Andrei: „Să nu punem bogăţia zid între noi şi Dumnezeu!”

Gigi Becali este optimist şi spune că este sigur că va câştiga şi aici.

„Tată, eu am decizie definitivă, nu mai are nicio șansă. Eu am pus sechestru pe conturile Primăriei, că nu vrea să plătească, și el a făcut contestație. Acum să vedem dacă i-o acceptă. Nu cred că se va întâmpla asta. El vrea, pur și simplu, să tragă de timp, să mai amâne plata. Nu are nicio șansă. Să-mi dea banii!”, a mai spus Gigi Becali pentru Cancan.