Gigi Becali, mărturii cutremurătoare despre Steaua în cartea sa: Am aşteptat verdictul în temniţă

Gigi Becali a făcut mărturii cutremurătoare în cartea pe care o scrie în închisoare. Omul de afaceri povesteşte cum a aşteptat în celula sa decizia UEFA privind Steaua, după cazul Valiza, când echipa din Ghencea risca să fie suspendată.

RomaniaTV.net
24 dec. 2014, 16:49
Gigi Becali, mărturii cutremurătoare despre Steaua în cartea sa: Am aşteptat verdictul în temniţă

Becali spune că s-a rugat ore în şir pentru ajutor. „Am aşteptat verdictul în temniţa de la Jilava, cu emoţii mari. Cu o mână pe telefonul puşcăriei, cu alta pe crucea de la gâtul meu, stăteam ca pe ace. Televizorul nu mergea, o rudă urma să-mi dea, telefonic, deznodământul. I-am cerut lui Hristos: Fă cu mine semn spre bine, ca să vadă cei care mă urăsc şi sa se ruşineze, căci Tu, Doamne, m-ai apărat şi m-ai mângâiat”, povesteşte Gigi Becali, potrivit GSP.ro.

Citeşte şi Dezvăluire BOMBĂ din DOSARUL VALIZA. Elementul-CHEIE care L-A ÎNFUNDAT pe GIGI BECALI

Becali s-a declarat uşurat atunci când a aflat că preşedintele comisiei care a judecat cazul nu a acordat amendă echipei Steaua, ci doar supravegherea sa.

„Nici până azi nu înţeleg de ce nişte români au vrut să fac rău altor români, la un organism european… Dar Dumnezeu nu m-a lăsat, m-a luat cu El, în Curtea Dreptăţii, apoi l-am vândut pe Chirircheş cu 9 milioane de euro”, a mai scris Gigi Becali în cartea sa.

Citeşte şi Scandal URIAŞ în PUŞCĂRIE! Gigi Becali, CEARTĂ DURĂ cu Ioan Becali