Gigi Becali, mărturisiri emoţionante despre relaţia cu mama sa. „Mă ceartă în fiecare zi!” VIDEO

Gigi Becali a rămas tot un copil în ochii mamei sale, cu care are o relație specială chiar și în prezent. Alexandrina Becali este un om de bază în familia latifundiarului, de la care Gigi Becali a învățat o mulţime de lucruri.

16 nov. 2022, 15:54
Gigi Becali, mărturisiri emoţionante despre relaţia cu mama sa. „Mă ceartă în fiecare zi!” VIDEO
Gigi Becali, mărturisiri emoţionante despre relaţia cu mama sa. "Mă ceartă în fiecare zi!"

Gigi Becali, mărturisiri emoţionante despre relaţia cu mama sa. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit la Antena 3 care e relația cu mama sa. „Aoleu, vai de capul meu! Mă ceartă în fiecare zi! Orice, nu-i bine, nu-i place nimic! Dragostea mamei e până la 200 de ani, ea mă așteaptă în fiecare zi cu ceai. Mă trezesc la 6 și mă trezesc cu ceaiul făcut. Dau eu găsesc ceaiul, asta înseamnă că ea se trezește la 5. Vă dați seama ce însemană dragostea mamei? Mă cicălește, mă înnebunește!”, a declarat Gigi Becali.

Citeşte şi: Gigi Becali, replică grosolană la adresa unui fost fotbalist. „Eşti sectant! Nu vorbesc cu tine, eu nu sunt unit cu tine în nimic!”

„Mama mea și tatăl meu sunt Hristos. Familia mea normal că o iubesc, dar care nu e cu Hristos n-am ce face. Mă refer la nepoți. Eu încerc să îi întorc. Dacă nu, treaba lor”, spunea, cu ceva timp în urmă, Gigi Becali.

Citeşte şi: Ce obiceiuri avea Gigi Becali când juca la cazinou. Motivul şocant pentru care a aruncat cu un scaun în geam!

Povestea familiei Becali a început în satul albanez Pleasa, aşezat în sudul Albaniei, în apropierea graniţei de azi cu Grecia. Gheorghe Becali, bunicul lui Gigi, a avut patru copii: Haralambie (tatăl lui Victor şi al lui Ioan Becali), Atanase (tatăl lui Gigi Becali), Toma şi Constantin. În 1928, bunicul lui Gigi şi al impresarilor Ioan şi Victor Becali, Gheorghe, a decis să se stabilească pe meleaguri româneşti, în Cadrilater, lângă Silistra.

@discretie Gigi Becali vorbeste despre dragostea de mama. #becali #viral ♬ original sound – Discretie