Gigi Becali, replică grosolană la adresa unui fost fotbalist. „Eşti sectant! Nu vorbesc cu tine, eu nu sunt unit cu tine în nimic!”

Gigi Becali a avut o ieșire necontrolată la adresa unui fost fotbalist din Liga 1, care a mers după retragere pe calea religiei. Daniel Zafiris, fost fotbalist la Petrolul Ploieşti şi Politehnica Iaşi, a devenit predicator în Biserica Evanghelică.

14 nov. 2022, 12:52
Gigi Becali, replică grosolană la adresa unui fost fotbalist. „Eşti sectant! Nu vorbesc cu tine, eu nu sunt unit cu tine în nimic!”
Gigi Becali, replică grosolană la adresa unui fost fotbalist. "Eşti sectant! Nu vorbesc cu tine, eu nu sunt unit cu tine în nimic!"

Gigi Becali, replică grosolană la adresa unui fost fotbalist. Patronul celor de la FCSB s-a contrat cu Daniel Zafiris la Pro Arena, într-un dialog despre religie, și l-a făcut sectant pe fostul fotbalist, câștigător al Cupei României cu Petrolul Ploieşti în 1995.

Citeşte şi: Petrecere mare în familia lui Gigi Becali. Patronul FCSB îşi botează nepoata. Primele imagini de la eveniment

Gigi Becali: Sunteți ortodox?”

Daniel Zafiris: Am crescut, da!

Gigi Becali: Acum, vă întreb!

Daniel Zafiris: Acum, slujesc într-o Biserică creștin Evanghelică.

Gigi Becali: Mi-am dat seama.

Daniel Zafiris: Eu mă bucur. Hristos ne unește.

Gigi Becali: Nu ne unește! Eu nu sunt unit cu dumneata. Eu mi-am dat seama după cum vorbești că ești sectant. Înțelegi? După cuvânt mi-am dat seama că ești sectant. Sectanții vorbesc repede. Eu nu sunt unit cu tine în nimic. Tu ești sectant și atât. Hai, că eu nu vorbesc cu tine despre credință. Să nu îmi dați să vorbesc cu sectantul!

Mihai Mironică: Parcă e un cuvânt prea dur!

Gigi Becali: „Nu este. E sectă. Ce cuvânt? E sectă. Cu ce l-am jignit? E sectant. Ia uite, domnule…

Mihai Mironică: Daniel Zafiris nu cred că se prezintă așa, dar în fie…

Gigi Becali: Nu mă interesează! Eu zic că e sectant. Să fie sănătos! La revedere! Nu vreau să vorbesc cu sectanții. Ei pot și prin Duh. Acum că stă cu voi la masă… Vai de capul vostru ce o să pățiți…

Citeşte şi: Ce obiceiuri avea Gigi Becali când juca la cazinou. Motivul şocant pentru care a aruncat cu un scaun în geam!

„Problema nu e asta, e de fond. Dumnezeu vede altfel lucrurile. Nu spune că doar anumită Biserică e Biserica Lui. Aici e o neînțelegere. Trăim în România și oamenii au percepții diferite despre credința. Dumnezeu este unul singur, Mântuitorul Hristos este una singură, Biblia e una singură. Cine crede asta, poate să se închide în orice loc și poate face fapte bune în orice loc. Eu stau liniștit”, a dclarat Daniel Zafiris.