Gigi Becali, nemulţumit de jocul Stelei de la Iaşi: Trece baba cu colaci până atacăm noi!

Steaua a câştigat cu scorul de 2-0 la Iaşi, în etapa a 14-a a Ligii 1, dar jocul roş-albaştrilor a fost departe de a-l mulţumi pe patronul Gigi Becali.

31 oct. 2016, 12:18
Gigi Becali, nemulţumit de jocul Stelei de la Iaşi: Trece baba cu colaci până atacăm noi!

Ce, ăla a fost joc de fotbal? Sunt foarte supărat, vă daţi seama. Nici nu ştiu ce măsuri să iau. N-am ce. Vreau să văd ce se întâmplă. M-am interesat să văd ce s-a întâmplat. Probabil cantonamentul din Turcia. Aşteptăm să treacă baba cu colaci până atacăm noi. Cel mai modest joc, am mai avut noi jocuri proaste, dar măcar aveam ocazii. Am mai jucat slab, dar că asta n-am pomenit. De parcă nici la antrenament nu se joacă aşa de slab. Cum era mingea la noi dădeam în spate la noi de parcă era 5-0. Chiar dacă joci miuţa în cartier nu joci aşa de lent.

Citeşte şi Reghecampf, în conflict cu antrenorul Iaşiului. Îmbrânceli şi înjurături la vestiare, după meciul Stelei

Se gândesc toţi la plecare şi cred că se protejează pentru meciul cu Zurich, că îi văd de afară şi prind contracte. Ei nu vor să joace fotbal! Fotbalul e altfel, ăla nu a fost fotbal. Trebuie să câştigăm jocul cu Zurich, suntem mai valoroşi şi decât ei şi decât turcii. Aşa cred eu. I-am motivat deja, le-am dat una rece cu discursul asta al meu şi gata. Aşa îi motivez, valoare au. O să asculte ei interviul meu”, a spus Gigi Becali, la Sport.ro.

Steaua a câştigat destul de greu meciul disputat pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 2-0, moldovenii evoluând cu un om în minus încă din minutul 5.