Gigi Becali, PEDEPSIT! „Când bagi mâna în caraiman la alţii nu prea te ajută Dumnezeu!”

Gigi Becali vrea să mai ia un antrenor de la Gaz Metan, dupa eşecul lui Mihai Teja. Edi Iordănescu este dorit la FCSB, dar Ioan Mărginean, preşedintele clubului din Mediaş, anunţă că antrenorul va semna un nou contract pe trei ani.

RomaniaTV.net
20 mai 2019, 08:17
Gigi Becali, PEDEPSIT! „Când bagi mâna în caraiman la alţii nu prea te ajută Dumnezeu!”

Ioan marginean a tinut sa-i transmita si un mesaj lui Gigi Becali.

Edi Iordănescu a răbufnit pe Facebook. Mesaj TRANŞANT pentru Gigi Becali

„Am nas fin si aleg antrenori care sunt doriti de FCSB. Am vorbit o data pe an cu Gigi Becali. Am vorbit acum doi ani cu cazul Darius Olaru. Si in iarna despre Iulian Cristea, pe care nu puteam sa-l las sa plece. Eu trebuie sa-i atrag atentia ca atunci cand bagi mana in caraiman la altii, cand intri in societatea altora, nu prea te ajuta Dumnezeu. Eu ii reamintesc ca nu e frumos ce face. Nu ma gandesc la revenirea lui Mihai Teja, eu il am pe Edi Iordanescu. Sunt prieten cu Teja, l-am angajat de trei ori. I-am zis ca stie unde se duce, am ramas prieten, e un baiat extraordinar si bine pregatit, dar fiecare a luat-o pe drumul lui. Eu va jur ca in data de 15 iunie, Edi Iordanescu va avea inca un contract pe masa pe inca trei ani. Sunt pe drumul de iesire pentru reoriganizare, iar Edi Iordanescu va avea contract pe masa de trei ani. Mai sunt si oameni, suntem prieteni, eu cu omul asta sunt prieten, eu nu cred ca un om cu care am plecat la drum ma lasa asa”, a spus Ioan Marginean.

Mihai Teja, primele declaraţii după ce a fost dat afară de la FCSB: „Nu e uşor să lucrezi cu Gigi Becali”

Oficialul lui Gaz Metan ii transmite lui Gigi Becali sa-l ia mai bine pe Darius Olaru, insa pentru 900.000 euro: „Mai puneti pana la 900.000 de euro pentru Darius Olaru, nu il dam cu 600.000 euro. Suntem pe cale sa scapam de reorganizare, nu s-a simtit, Edi Iordanescu poate sa atace primele 6 locuri in sezonul urmator cu 4-5 jucatori. Si acum apare acest Gigi Becali care baga mana la mine in cos. Mai bine sa ia jucatori de la mine si antrenorul sa il lase!”.