Gigi Becali pregăteşte un nou tun în afaceri. Investiţie surprinzătoare a patronului de la FCSB

Gigi Becali este în discuții pentru a investi în construirea unei fabrici de materiale de construcții în Gorj, în orașul Târgu Cărbunești. Potențiala investiție vine în contextul dezvoltării viitorului drum expres Târgu Jiu - Craiova.

01 apr. 2024, 10:42
Gigi Becali pregăteşte un nou tun în afaceri. Investiţie surprinzătoare a patronului de la FCSB
Gigi Becali pregăteşte un nou tun în afaceri. Investiţie surprinzătoare a patronului de la FCSB

Gigi Becali pregăteşte un nou tun în afaceri. Negocierile sunt purtate între Gigi Becali și omul de afaceri local Ion Fugaru, fostul viceprimar de la Târgu Cărbunești, care a achiziționat o fostă fabrică de cărămidă în localitate. Patronul lui FCSB este interesat să-și construiască propria fabrică de materiale de construcții, având în vedere nevoile din acest domeniu, în special pentru proiectele imobiliare ale familiei sale.

Citeşte şi: CTP dezvăluie de ce a vrut Gigi Becali să-l bată în 2001. „Era să-mi dea cu o scrumieră în cap”

Ion Fugaru a declarat că discuțiile cu Gigi Becali au avut loc în contextul în care acesta căuta o locație potrivită pentru fabrica sa de construcții, având în vedere problemele întâmpinate în achiziționarea materialelor de construcții.

„Am cumpărat fosta fabrică de cărămidă de la Tg. Cărbunești, care are o suprafață de nouă hectare. Am vorbit cu Becali și nu a vrut să audă la început să investească în Gorj, deoarece la noi în județ sunt hoți mari. El caută o locație unde vrea să își facă o fabrică de construcții pentru că fetele sale se ocupă de construcția de blocuri. Întâmpină probleme pentru găsirea de materiale de construcție, astfel că vrea să își facă fabrica lui ca să producă materialele de construcții. Eu mai am acolo încă 20 de hectare. Eu am fost de acord ca el să cumpere tot. Am fost la el la palat. Am discutat cu el o jumătate de oră”, a spus Ion Fugaru, citat de Adevărul.

Citeşte şi: Gigi Becali, un nou gest scandalos. De ce a aruncat cu un măr după un comentator TV

Acesta a mai dezvăluit că mai mulţi afacerişti din Spania sunt de asemenea interesaţi de investiția în fabrica de materiale de construcții, preconizată să producă pavele, țiglă și alte materiale similare. Negocierile cu potențialii investitori urmează să fie finalizate după o evaluare a pieței și a altor aspecte relevante, precum forța de muncă disponibilă și strategiile de piață.

„După 15 aprilie vin niște spanioli care sunt interesați să investească. Se va face un studiu de piață, de la forță de muncă și până la desfacere. Vor să facă pavele, țiglă și alte materiale de construcții. Cu cine mă înțeleg primul cu acela o să închei afacerea”, a mai menționa Ion Fugaru.