Gigi Becali, prima reacţie după victoria din Europa League. Ce jucător va impune în primul 11

Gigi Becali a intrat în direct la TV imediat după victoria celor de la FCSB în deplasarea de la Rudar Velenje, scor 2-0.

26 iul. 2018, 17:45
Gigi Becali, prima reacţie după victoria din Europa League. Ce jucător va impune în primul 11

Gigi Becali este mulţumit de joc şi de rezultat.

Rudar Velenje – FCSB 0-2 în prima manşă din turul al doilea preliminar din Europa League. Calificarea, o formalitate la Bucureşti

„Dacă te impui 2-0, nu ai ce spune. Ești calificat, ăsta era scopul. E adevărat, nu a fost un meci extraordinar, dar adversara mai rău te încurca. Dacă era nevoie de mai mult, dădeam mai mult.

Așa e, Tănase a ratat, dar nu mai conta. Tănase și Coman sunt jucători de bază și nu voiam să-i obosim. Dică a vrut tot timpul să joace fundaș central cu Momcilovic. Nu a făcut schimbările pe care le-am dictat eu. Mi-a plăcut că am câștigat fără emoții. Nu mi-au plăcut neatențiile din prima parte. Puteam primi un gol și apoi se complica. După pauză le-a spus și Dică să aibă mai mult posesia.

Nu am avut emoții. 4-2-3-1 diferă de 4-3-3. Aici jucăm cu doi defensivi. Din start, din moment ce tu ai făcut selecția în funcție de sistem. Pe Nedelcu îl vedem. Vreau să iau bani pe el”, a declarat Gigi becali.