Decizie de ultimă oră a INSTANŢEI. Sumă uriaşă încasată de Gigi Becali

Gigi Becali face milioane de euro din fotbal, dar şi din procese importante. Unul dintre acestea este chiar cu Primăria Municipiului Bucureşti, în care patronul celor de la FCSB se pregăteşte să dea o lovitură uriaşă.

10 iun. 2020, 12:42
Decizie de ultimă oră a INSTANŢEI. Sumă uriaşă încasată de Gigi Becali

Gigi Becali aşteaptă 682.000 de euro din partea Primăriei Bucureşti, într-un proces început în urmă cu zece ani. Deşi, la primul termen, patronul de la FCSB avea să câştige 950.000 de euro, despăgubiri pentru un teren pe care statul a construit Pasajul Pipera, până la urmă a încasat doar 68.000 de euro.

Gigi Becali, achiziţii de lux făcute direct din Anglia. Patronul FCSB, dezlănţuit: „A dat o avere!”

Gigi Becali a atacat din nou hotărârea în instanţă, iar acum este pe cale să dea lovitura mult aşteptată şi este foarte aproape de a încasa mai bine de jumătate de milion de euro din partea Primăriei Municipiului Bucureşti.

Gigi Becali, din nou în INSTANŢĂ. Veste TERIBILĂ pentru patronul FCSB: „Nu mai are nicio şansă!”

Gigi Becali, probleme cu DNA

La finalul lui noiembrie 2019, Gigi Becali, a fost chemat la sediul DNA, într-un dosar care viza modul în care acesta a tranzacţionat un teren de 21 de hectare din Voluntari, către nepotul său Vasile Geambazi, apoi a câştigat în instanţă despăgubiri de 75 milioane de euro. DNA a deschis un dosar, pe 19 noiembrie 2019, în care Gigi Becali şi Vasile Geambazi sunt urmăriţi penal pentru spălare de bani după ce au primit contravaloarea unui teren din apropierea Capitalei, supraevaluat cu 184 de milioane de lei. De asemenea, procurorii mai cercetează şi „disimularea” celor doi membri ai familiei Becali a proprietăţii şi a dreptului asupra despăgubirii, „cunoscând că despăgubirea a fost stabilită în urma supraevaluării frauduloase”.