Gigi Becali, propunere ŞOC pentru amanta fotbalistului de la FCSB, bătută de neveste în WC

Ada, amanta lui Ovidiu Popescu, a povestit la o emisiune tv cum a fost bătuta de nevasta fotbalistului. Gigi Becali a reactionat si i-a spus fetei ca a facut o ancheta si a aflat exact ce s-a intamplat.

09 nov. 2017, 13:51
Gigi Becali, propunere ŞOC pentru amanta fotbalistului de la FCSB, bătută de neveste în WC

Gigi Becali a intervenit in direct cu o propunere neasteptata.

Gigi Becali, prima reacţie după bătaia nevestelor de la FCSB

„Mie mi-a fost mila de ea cand am vazut-o ca plange. Vina e a lui! (…) O sa vorbesc cu el si o sa-ti dea niste despagubiri, ca sa-ti faci si tu viata si sa iesi din presa. Niste despagubiri trebuie sa-ti dea ca te-a tras de par, ti-a rupt unghiile.

Dar lasa politia, judecata si instanta, ca pe urma o sa vezi ca peste tot despre tine o sa se spuna: aia care a fost la politie! Daca vrei sa te tracaseze si nici un ban sa nu vezi, ca nu o sa-ti dea judecatorul, ca ai vrut sa fabulezi si tu putin in legatura cu bataia.

Esti fata saraca si ai vrut si tu sa castigi un ban si eu nu te condamn. Dar iti spun, sa vii, ca vorbesc eu cu el sa-ti dea despagubiri”, a spus Gigi Becali.

Scandal MONSTRU la meciul FCSB-Hapoel Beer Sheva. Soţiile steliştilor, BĂTAIE CRÂNCENĂ în WC-ul de la loja VIP

„Recunosc ca am gresit, ca am avut o aventura, o relatie, asa cum vreti voi sa o numiti… Dar faptul ca mi se pun in carca tot mai multe nume si tot mai multe relatii neadevarate, imi strica imaginea, nu mai pot merge la scoala linistita, rad colegii de mine”, a declarat Ada.