Gigi Becali, reacţie după ce a fost acuzat că ascunde un miliardar fugar în Dubai. „Este o minciună sfruntată”

Afaceristul Gigi Becali a dezminţit vehement, în direct, la România TV, acuzaţiile lansate de presa din Bulgaria potrivit căreia l-ar ascunde pe patronul echipei de fotbal Levski Sofia, Vasil Bojkov, într-un apartament din Dubai. Finanţatorul FCSB a explicat că nu are "vreun prieten bulgar" şi nici apartament în Emiratele Arabe Unite.

RomaniaTV.net
21 mai 2020, 19:53
Gigi Becali, reacţie după ce a fost acuzat că ascunde un miliardar fugar în Dubai. „Este o minciună sfruntată”

Contactat de jurnaliştii România TV, Gigi Becali a reacţionat:

„Nu cunosc niciun Vasili… Acum aud la dumneaastră că e patron la Sofia. Nu l-am cunoscut. Nu am apartament în Dubai. Nu am avut niciodată vreun apartament în Dubai! Este o minciună sfruntată!

Nu îl cunosc şi nu am vreun prieten bulgar. Nu mă interesează şi nici dacă îmi dai gratis vreun apartament în Dubai”, a declarat Becali la România TV.

Întrebat dacă e posibil ca presa din Bulgaria să-l fi confundat cu vărul său, Giovanni Becali, finanţatorul FCSB a spus că „dacă există vreo confuzie, trebuie să vă interesaţi dacă e”.

„Ori merg la biserică şi stau cu călugării sau ascund milionarii prin Dubai?

Viaţa mea se rezumă la biserică, preoţi, călugări şi călugăriţe. Nu mă mai interesează oameni de afaceri, mai ales ăia cu bani.

Nu mă interesează şi nici n-am avut şi să am vreodată nici dacă îmi dai gratis vreun apartament în Dubai pentru că n-am ce să fac cu el”, a răbufnit Becali.

Latitundiarul din Pipera a mărturisit că nu are de gând să dea în judecată publicaţia din Bulgaria care a lansat acuzaţiile la adresa sa, însă ar vrea să ştie cine este miliardarul fugar care a declanşat scandalul.

„Vreau să ştiu şi eu cine e. Vreau să ştiu dacă am vreun apartament în Dubai şi am uitat de el”, a spus Gigi Becali.

Jurnaliștii bulgari au scris că patronul de la FCSB ar fi fost implicat într-un plan de scoatere din țară a lui Vasil Bojkov, patronul lui Levski Sofia.

Gigi Becali l-ar fi ajutat pe cel mai bogat om din țară să fugă la Dubai. Potrivit 24chasa.bg, Becali și controversatul patronul al lui PAOK Salonic, miliardarul Ivan Savidis, l-au ajutat pe Bojkov să plece din Bulgaria, după ce finanțatorul lui Levski a fost găsit vinovat de evaziune fiscală.

Presa de la Sofia, care citează surse de la București, susține că Bojkov se află la Dubai încă din 17 februarie, unde locuiește într-un apartament deținut de Gigi Becali.

Nu este exclus ca jurnaliștii de la Sofia să-l confunde pe Gigi Becali cu vărul său, Giovanni (67 de ani). Acesta are o relație strânsă cu Vasil Bojkov încă din anii ’90. Bulgarul l-ar fi vizitat pe fostul impresar în închisoare.

Presa din străinătate îl acuză pe Gigi Becali că ascunde la Dubai un miliardar fugar. Legături ascunse cu mafia