Gigi Becali, REVEDERE cu familia după 11 luni. Mama, soţia şi fiicele sale au ajuns deja la Constanţa

GIGI BECALI aşteaptă cu nerăbdare momentul în care îşi va vedea mama, soţia şi fiicele pentru prima oară după 11 luni de detenţie. Cele cinci s-au mutat deja la Constanţa, la hotelul naşului Gică Hagi, ceea ce arată că ziua revederii este foarte aproape.

RomaniaTV.net
02 mai 2014, 07:30
Gigi Becali, REVEDERE cu familia după 11 luni. Mama, soţia şi fiicele sale au ajuns deja la Constanţa

Gigi Becali nu a dorit sub nicio formă ca mama, soţia sau fiicele sale să-l viziteze la închisoare şi tocmai de aceea a făcut numeroase cereri şi plângeri privind faptul că nu i s-a respectat dreptul la zile de permisie pentru a fi alături de familie.

Acum, ANP i-a admis cererea şi a anunţat că îi va permite să aibă o zi liberă în luna mai pentru a-şi vedea familia, fără a preciza, însă, data exactă. Se pare, însă, că aceasta va veni rapid, deoarele mama omului de afaceri, Alexandrina Becali, soţia acestuia, Luminiţa, şi fiicele lor s-au cazat deja la hotelul deţinut la Mamaia de naşul de cununie al lui Gigi Becali, Gică Hagi.

GIGI BECALI, anunţul BOMBĂ care îi va schimba viaţa: Va fi ELIBERAT în maxim trei săptămâni!

GIGI BECALI ar urma să primească luna aceasta verdict favorabil la o plângere depusă în februarie la Comitetul European pentru Prevenirea Torturii şi Tratamentelor sau Pedepselor Inumane sau Degradante, care îşi are sediul la Bruxelles.

Pe 26 februarie 2014, avocaţii lui GIGI BECALI au depus o plângere la Comitetul European pentru Prevenirea Torturii şi Tratamentelor sau Pedepselor Inumane sau Degradante, care îşi are sediul la Bruxelles, iar răspunsul ar putea să fie dat în timp foarte scurt, chiar în cursul acestei luni.

GIGI BECALI, discuţie de TAINĂ în spatele gratiilor. Vezi ce a vorbit cu salvatorii din Apuseni

Christian Levant, redactor şef la ziarul Ring, a declarat în exclusivitate pentru România TV că are surse care l-au informat că verdictul îi va fi favorabil lui GIGI BECALI, iar acesta va fi dat în câteva săptămâni.

În cel mult trei săptămâni GIGI BECALI va fi liber. Eliberarea lui va veni nu din ţară, ci din afara ţării, de la o comisie europeană. Sesizările făcute de avocaţii lui GIGI BECALI sunt într-un stadiu foarte foarte avansat„, a spus Levant. În plus, el a dat asigurări că această informaţie va fi confirmată în scurt timp şi de avocata lui GIGI BECALI.

Citeşte şi GIGI BECALI, întâlnire SECRETĂ cu FAMILIA

În plângerea depusă de avocaţii lui GIGI BECALI se specifică faptul că acesta suferă de mai multe boli şi că nu-i este permis să se trateze, în condiţiile în care spitalul din cadrul Penitenciarului Poarta Albă, unde este închis finanţatorul Stelei, nu corespunde nevoilor acestuia.

GIGI BECALI mai menţionează în document că pentru afecţiunea de care suferă doreşte să fie tratat în străinătate, fiind vorba despre o boală gravă, fapt pentru care un tratament incorect, incomplet ori inexact i-ar putea afecta iremediabil anumite funcţii vitale ale organismului.

Citeşte şi GIGI BECALI, discuţie de TAINĂ în spatele gratiilor. Vezi ce a vorbit cu salvatorii din Apuseni