Gigi Becali se laudă că l-a scos pe Adrian Mititelu din închisoare. „Dacă nu eram eu de acord, nu îl eliberau!”

Adrian Mititelu (54 de ani) a fost pus în libertate, miercuri, din penitenciarul Pelendava, din Craiova, în urma unei decizii definitive a Curții de Apel.

06 iul. 2022, 18:51
 Gigi Becali se laudă că l-a scos pe Adrian Mititelu din închisoare. „Dacă nu eram eu de acord, nu îl eliberau!”
 Gigi Becali se laudă că l-a scos pe Adrian Mititelu din închisoare

Gigi Becali se laudă că l-a scos pe Adrian Mititelu din închisoare. Gigi Becali a declarat că a contribuit la acest lucru, deoarece a trimis un avocat pentru a transmite instanței că nu se opune eliberării. Adrian Mititelu a fost condamnat în noiembrie 2020 la 3 ani de închisoare în cazul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB, fiind găsit vinovat de evaziune fiscală, deși în primă instanță a fost iertat.

Adrian Mititelu, declaraţii incendiare la ieşirea din închisoare. „Am stat 20 de luni nevinovat!” VIDEO

„Dacă nu eram eu de acord nu-l eliberau. Am trimis un avocat special, la Curtea de Apel pentru a transmite instanței că nu ne opunem eliberării. Să vă spun un lucru, Mititelu mai avea de ispășit 32 de zile. Urma să intre la comisie pentru eliberare condiționată. N-a scăpat definitiv! Mititelu nu a fost eliberat, ci doar i-a fost suspendată pedeapsa până la revizuire. Asta înseamnă că s-ar putea să se întoarcă la închisoare în septembrie, să facă și cele 32 de zile. Totul depinde de Înalta Curte, care urmează să reglementeze hotărârea CCR. Vom vedea cum”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.

Adrian Mititelu, eliberat din închisoare. Patronul Universității Craiova a obţinut suspendarea executării pedepsei VIDEO

În 2016, Adrian Mititelu a fost trimis în judecată după ce procurorii DNA Craiova l-au acuzat de evaziune fiscală pentru că l-a vândut pe Mihai Costea la FCSB în 2011, înainte de dezafilierea echipei, pentru 1,1 milioane de euro, deși lotul de jucători se afla la acel moment sub sechestrul Fiscului din cauza unor debite foarte mari către bugetul consolidat al statului, situaşie în care patronul clubului nu putea vinde jucători!