Gigi Becali știe ce s-a întâmplat la Bran, la petrecerea lui Elon Musk: „Stăpânul lor e Satan. Mi-e frică și mie!” | EXCLUSIV

Gigi Becali crede că multe lucruri necurate s-au petrecut la Bran, în cadrul petrecerii organizate de Elon Musk. 

31 oct. 2022, 15:37
Gigi Becali știe ce s-a întâmplat la Bran, la petrecerea lui Elon Musk: „Stăpânul lor e Satan. Mi-e frică și mie!” | EXCLUSIV

Luni, 31 octombrie, Gigi Becali a comentat în stilul caracteristic, la România TV, pe marginea subiectului monden al momentului, petrecerea lui Elon Musk de la „Castelul lui Dracula”. Patronul de la FCSB crede că la Bran s-au desfășurat diverse „ritualuri”.

„Fiecare om e liber să facă ce vrea. Fiecare-și alege ce vrea. Nu ești obligat. Te duci spre Cristos sau spre Satan. Ei și-au ales stăpânul, care este adversarul lui Cristos. Se duc acolo și fac niște ritualuri și se întâlnesc cu stăpânul lor. Dacă se întâlnesc cu stăpânul lor, care e treaba voastră?”, a declarat Gigi Becali, pentru România TV.

 

Gigi Becali, despre petrecerea de la Bran, organizată de către Elon Musk: „Se întâmplă lucrurile cuprinse în Sfintele Scripturi”

 

În opinia afaceristului, multe dintre lucrurile din Sfintele Scripturi încep să se desfășoare. Un bun exemplu, petrecerea de la Castelul Bran.

„Nu este chiar așa, e mai mult de vorbit pe tema asta. Dacă vă spun, nu o să înțelegeți. Sau spuneți că Becali e nebun. Sunt lucruri care se întâmplă, se apropie lumea de sfârșit. Se întâmplă lucrurile cuprinse în Sfintele Scripturi. De ce să mă bag și eu în treburile astea? Mi-e frică și mie. De duhurile rele din văzduh (…) În particular pot să spun. Public, nu pot să spun. 

Bogații lumii vin la Biserică, să se roage la Dumnezeu?! Unde-și fac ei rugăciune? La stăpânul lor, alt stăpân. Noi îl avem pe Cristos, suntem creștini ortodocși.

Să ne ferească Dumnezeu de tot ceea ce fac ei acolo în castelul ăsta, la Bran!”, a mai comentat Gigi Becali, la România TV.