Momente teribile pentru Gigi Becali. „E tentativă de crimă! Am trecut prin asta!”

Gigi Becali a reacţionat dur după ce a aflat că va fi adus cu mandat la tribunal, alături de Vali Argăseală. Milionarul din Pipera nu s-a prezentat la termen, fiind citat în procesul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB.

14 iun. 2020, 06:17

Gigi Becali, 61 de ani, ar fi trebuit să asiste joi, în calitate de martor, la proces, însă nu s-a prezentat, astfel că la următoarea înfățișare va fi adus cu mandat. În aceeași situație se află și Valeriu Argăseală, președintele CA al FCSB.

Gigi Becali a intrat în PANICĂ MAXIMĂ! Anunţul de ultimă oră care L-A DEVASTAT: se teme pentru FIICELE SALE!

Gigi Becali a luat foc când a aflat că va fi adus cu mandat şi a criticat dur decizia la România TV.

„Repet procurorilor și domnului Bologa (n.r. – procuror-șef al DNA), dacă vrea să termine cu problemele la DNA să intervină și să verifice abuzurile procurorilor! Ții oamenii în teroare 5-6 ani de zile cu dosar penal mincinos, ești criminal! Reduc viața de la 82 la 70 de ani. Orice procuror care face dosar penal abuziv este tentativă de crimă. Are o tentă de criminal. Am trecut prin asta, știu ce înseamnă. Știu ce au pățit mama mea și copiii mei. Gata!”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali s-a autodenunţat ÎN DIRECT. Ce pedeapsă grea riscă FCSB

„Acum nu mai merge, am înțeles că procurorii le dau peste nas judecătorilor în instanță, până acum i-au redus la tăcere. Vreau să le transmit procurorilor să îmi lase familia în pace. Mă refer la procurorul DNA care mă acuză că am făcut spălare de bani”, a adăugat Gigi Becali.

Gigi Becali nu mai respectă STAREA DE ALERTĂ. „Ce poate să-mi facă mie Poliţia?”

Gigi Becali a fost citat ca martor în procesul lui Adrian Mititelu privind transferul lui Mihai Costea la FCSB. Transferul din 2011 s-a realizat într-o perioadă în care 39 de jucători de la Universitatea Craiova se aflau sub sechestru pus de ANAF. În dosar, Adrian Mititelu, finanțatorul FC U Craiova 1948, este acuzat de evaziune fiscală, dar la prima instanţă a fost achitat.