Gigi Becali, urare specială de ziua lui din partea lui Cristi Borcea. Ce i-a transmis fostul acționar de la Dinamo

Gigi Becali a împlinit 65 de ani în weekend. Finanțatorul de la FCSB a primit o mulțime de mesaje de felicitare din partea cunoscuților săi.

26 iun. 2023, 10:58
Gigi Becali, urare specială de ziua lui din partea lui Cristi Borcea. Ce i-a transmis fostul acționar de la Dinamo

Printre cei care i-au transmis urări se numără și Cristi Borcea. Fostul dinamovist a avut un mesaj special pentru Gigi Becali.

Gigi Becali și Cristi Borcea au avut mereu o relație specială. Deși au fost rivali în plan sportiv, Borcea fiind acționar la Dinamo, iar Becali finanțator la FBSB, cei doi au avut o prietenie strânsă. Mai mult, Becali a fost nașul de cununie al lui Borcea, atunci când s-a căsătorit cu Alina Vidican.

Citește și Cine e și cum arată iubita lui Angelo, fiul Mihaelei și al lui Cristi Borcea. Denisa e studentă la Arhitectură și e de o frumusețe răpitoare

„Să fie sănătos, să se bucure de familie, să se bucure de nașa și de tot ce are. La fotbal? V-am mai zis. Pentru el este un hobby, o afacere. Biserica și familia, astea sunt importante pentru el! Merită respectat pentru cât a rezistat în fotbalul românesc, cel mai mult dintre dintre toți, și pentru câți bani a băgat, la ritmul la care a băgat”, e mesajul pe care Cristi Borcea i l-a transmis lui Gigi Becali de ziua lui, prin intermediul ProSport.

Când s-a născut Gigi Becali, de fapt

Gigi Becali spunea, în urmă cu câțiva ani, că ziua lui de naștere nu ar fi pe 25 iunie, ci pe 24. În data de 24 iunie 1958 ar fi fost născut, de fapt, Gigi Becali, însă din cauza faptului că nu au avut posibilitatea de a-l declara în aceeași zi, părinții patronului de la FCSB i-au trecut în certificat data de 25 iunie.

Citește și Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea din Mamaia. Suma incredibilă pe care ar trebui să scoată românii din buzunar

„Eu nu m-am născut pe 25, cum scrie în buletin, m-am născut pe 24, când s-a născut și Sf Ioan Botezătzorul. M-am născut pe câmp, în stuf, tata și mama m-au declarat abia a doua zi”, declara Gigi Becali, în urmă cu mai mulți ani.