Gina Chirilă a făcut anunţul: „O să divorţăm”. Ce se întâmplă între ea şi Bogdan Vlădău

În plină pandemie de coronavirus, vedete fac tot felul de lucruri, ca să alunge plictiseală în această perioadă de carantină, când toată lumea este nevoită să stea în casă.

RomaniaTV.net
31 mart. 2020, 06:27
Gina Chirilă a făcut anunţul: „O să divorţăm”. Ce se întâmplă între ea şi Bogdan Vlădău

Gina Chirilă stă la dispoziţia fanilor şi răspunde la diferite întrebări. Recent, a fost luată prin surprindere de un prieten virtual, care a întrebat-o ce vede la soţul ei, Bogdan Vlădău, deoarece este mult prea bătrân pentru ea.

Bogdan este mult prea bătrân pentru tine, ce ai văzut la el?”, a întrebat internautul.

Sincer, uite, că mi-ai trimis mesajul ăsta, cred ca o să şi divorțăm, pentru că ai mare dreptate. Nu ştiu, nu ştiu ce în capul meu… Băi, oameni buni, reveniți-vă!”, a spus Gina, pe un  ton ironic.

Citeşte şi Presa britanică îl face pe Bogdan Vlădău homosexual. El ar fi tânărul român închiriat de un politician britanic pentru sex

Gina Chirilă urmează să devină mamă

Stau în casă de cateva zile deja și încerc să îmi ocup timpul cu activități constructive. Citesc, fac sport, atât cât se poate, gătesc, mă uit la filme și lucrez de acasă pentru brandul meu de haine. Țin legătura cu medicul care se va ocupa de naștere. M-a sfătuit să stau în izolare cât de mult pot, să sun în cazul în care nu mă simt bine, să ma hidratez, să îi ofer copilului cât mai multe vitamine printr-o alimentație echilibrată și bineințeles, cel mai important, să îmi păstrez calmul”, a spus Gina pentru revista ELLE.

S-a retras de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

„Bravo, ai stil! Celebrities” 15 februarie 2020. Gina Chirilă s-a retras din competiţie. Ea a spus că a luat această decizie la recomandarea medicului ei.

Anunt socant: Gina Chirila s-a retras din competitia „Bravo, ai stil! Celebrities”! Gina a marturisit ca a luat aceasta decizie de a se retrage din competitie dupa ce s-a sfatuit cu medicul ei.

Un nou scandal la Bravo, ai stil! Celebrities. Andreea Tonciu, atac dur la adresa Ginei Chirilă: „Genul ăsta de mironosiţe nu îmi plac”